HOOGLAND | HEIJMERINK ARCHITECTEN

Bijzondere woonhuizen en interieurs

‘Het ontwerpen van een woonhuis is voor ons een van de mooiste opgaven die er zijn. Met unieke oplossingen geven wij vorm aan uw wensen. We voegen aan het ontwerp bovendien extra kwaliteiten toe, zodat u meer krijgt dan waar u om vroeg. Kwaliteiten die elke opdrachtgever zullen verrassen.

Hoe we een mooi huis moeten ontwerpen, weten we precies. Welk huis bij u als opdrachtgever past, daar moeten we achter zien te komen. Elke opdrachtgever heeft weer andere wensen en een andere benadering. Voor ons is het ontwerpen van een huis een uitgekiende zoektocht naar de woonwensen van de opdrachtgever. Waar het huis het eindresultaat is van het ontwerpproces is de opdrachtgever voor ons het startpunt.

Onze leidraad bij het maken van dat eerste ontwerp is het samengaan van uw wensen en de ideeën die wij inbrengen vanuit onze creativiteit en vakkennis. Het gaat erom dat uw wensen en onze ideeën elkaar aanvullen en versterken. Onze ervaring is dat het dan onvermijdelijk is dat er een bijzonder project ontstaat.’

Nieuwpoortkade 2a, 1055 RX Amsterdam I 020 6060930 I www.hh-architecten.nl

Fotografie: Hoogland | Heijmerink Architecten – Villa – Heerenveen