HOYT Architecten & Bouwmanagers    Zomerhofstraat 64, 3032 CM Rotterdam      010 2417468    www.hoyt.nl

HOYT Architecten & Bouwmanagers

HOYT Architecten & Bouwmanagers heeft een voorliefde voor bijzondere architectuur. Een thuis voor iedereen waar alles samenkomt en de woonervaring centraal staat. Onze architectuur is eigentijds, doelgericht en uniek. Een thuis met een sterke identiteit dat letterlijk prettig aanvoelt en in balans is door het gebruik van kleuren en eerlijke materialen, met speciale aandacht voor de relatie tussen binnen en buiten, lichtinval en het uitzicht.

HOYT is vooruitstrevend als het gaat om het ontwikkelen,ontwerpen en realiseren van maatwerk voor iedereen. Wij vinden een balans tussen bijzondere architectuur en de realisatie met al haar aspecten: bouwkosten, planning en kwaliteit.

HOYT architecten & bouwmanagers is in 2015 ontstaan door het bundelen van de krachten van BBVH Architecten en BKT-Advies.

HOYT Architecten & Bouwmanagers is een team van architecten dat elke uitdaging aan kan.

HOYT is een Rotterdamse architect, wij houden van doen, handen uit de mouwen en bouwen.

HOYT helpt uw dromen te vertalen in mooie degelijke gebouwen. Wij geloven in ontwerpen die kloppen. En we geloven ook dat kloppende ontwerpen vanzelf mooi zijn.

Een van onze belangrijkste ambities is om huizen te bouwen die precies passen bij de dromen en wensen van de mensen die er in gaan wonen. Uiteraard geldt dit voor villa’s en andere particuliere opdrachten. Bijzonder aan HOYT is dat wij deze vrijheid in keuze voor de bewoners ook biedt aan kopers en huurders van grotere woningbouwprojecten.

Samen met onze partners van Woonmodule hebben we software ontwikkeld waarmee kopers van nieuwbouwwoningen zelf hun woning via het internet op maat kunnen maken. Net zo makkelijk als je een auto of sneaker naar eigen specificaties laat bouwen kun je natuurlijk ook een huis op maat bouwen.

HOYT is sterk in de woningbouw maar heeft ook een aantal mooie kantoren, restaurants en andere gebouwen ontworpen.

HOYT gelooft in de meerwaarde van degelijk bouwmanagement. Een goed ontwerp alleen is geen garantie voor een goed gebouw.

Wanneer een ontwerp klaar is start het proces van de realisatie waarin een groot aantal praktische zaken een belangrijke rol spelen. Natuurlijk gaat het om budget, de technische mogelijkheden maar ook om de organisatie.

Het bouwproces is complex en kent veel facetten. Om te zorgen dat ambities en afspraken gehandhaafd blijven is goed bouwmanagement belangrijk.

Zomerhofstraat 64, 3032 CM Rotterdam I 010 2417468
www.hoyt.nl