In Perspectief architectuur    Brandlichterweg 60, 7591 NE Denekamp      0541 760035    www.inperspectief.nl

In Perspectief architectuur

Rob Velthuis is, na bijna vijftien jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse bureaus, begin 2011 als zelfstandig architect zijn eigen bureau In Perspectief architectuur gestart. Korte lijnen, direct contact met opdrachtgevers, laagdrempelig en flexibel werken zijn kenmerken die passen bij zijn dynamische bureau.

‘Mijn visie op architectuur vertaalt zich in de kernbegrippen eerlijkheid, duurzaamheid en respect. Waarden die voortkomen uit mijn persoonlijkheid en de manier waarop ik tegen de samenleving aankijk. Door eerlijk en respectvol om te gaan met mens, materiaal en milieu kom ik tot een duurzaam ontwerp dat past binnen de gewenste omgeving.

De architectuurstijl van een woonhuis wordt bij elke opdracht opnieuw gedefinieerd. Mijn werk kan dan ook niet binnen een stroming of ‘isme’ gecategoriseerd worden. Iedere opdrachtgever en locatie is nu eenmaal anders. De opdrachtgever bepaalt de architectuurstijl, ik zorg als architect dat woonwensen goed en consequent gerealiseerd worden. Woning Dercksen is naar wens van de toekomstige bewoner traditioneel gebouwd met wit gekeimd metselwerk. Woning Hofs is strak en tijdloos vormgegeven, de woningen Tijdhof en Bruggink zijn klassiek van vorm en met natuurlijke, duurzame materialen gerealiseerd.

Meestal wordt een opdracht tot en met de aanvraag van de omgevingsvergunning uitgewerkt. Met een uitgebreid netwerk worden er in verschillende disciplines samenwerkingsverbanden aangegaan met bouwpartners zodat altijd de juiste kennis en expertise aanwezig is en het bouwwerk gerealiseerd kan worden’ (deze kosten zijn hieronder bij de ontwerpkosten opgenomen).

Woning – Denekamp

Prijsindicatie ontwerpkosten incl. omgevingsvergunning: ca. € 9.500,-.
Aannemersselectie en bouwbegeleiding: € 19.500,-.
Bouwkosten: € 345.000,- (incl. btw).
Vloeroppervlak: 250 m2. Inhoud woning: ca. 870 m3 .
Constructiemethode: traditioneel.

Brandlichterweg 60, 7591 NE Denekamp I 0541 760035 I www.inperspectief.nl