JADE architecten    Goudsesingel192, 3011 KD Rotterdam      06 52322850    www.jadearchitecten.nl

JADE architecten

JADE architecten biedt particulieren met (ver)bouwplannen een laagdrempelige service. Het bureau heeft een stappenplan ontwikkeld dat begint met een vrijblijvend, kosteloos SchetsGesprek dat het best te typeren is als een architectonische proefrit. Al schetsend worden dromen, wensen en mogelijkheden verkend om uit te zoeken of de ideeën van de architecten aansluiten bij de wensen en het budget van opdrachtgevers.

JADE architecten: ‘Een goed huis is onlosmakelijk verbonden met het omringende landschap en heeft een herkenbare vorm, zuiver materiaalgebruik en nauwgezette detaillering. Materialen komen in hun pure vorm het best tot hun recht en worden zodanig toegepast dat ze die kwaliteit in de loop der tijd blijven behouden.’

In het bijzonder vormgegeven huis in Nieuwkoop is optimaal rekening gehouden met de oriëntatie op de zon, het uitzicht en privacy. De dakrand van de luifel laat zien dat de robuustheid en detaillering een belangrijk aspect vormen van de architectuur. Bijzondere aandacht is besteed aan het metselwerk met scherpe en stompe hoeken, de aluminium kozijnen, de elleboogramen, het onbehandeld hout en de geïntegreerde zonnepanelen.

De architecten nemen regelmatig de vormgeving van het interieur – zoals de keuken, inbouwkasten, trap en verlichting – mee in het totaalplan zodat er een eenheid in architectonische uitstraling ontstaat en het geheel technisch op elkaar is afgestemd. Het SchetsGesprek vindt bij voorkeur plaats op de te (ver)bouwen locatie, maar u bent ook welkom in de studio. Voor meer informatie: www.verbouwarchitect.nl en www.nieuwbouwarchitect.nl.

Kavel 20 – Zuidhoek, Nieuwkoop

Vloeroppervlak: 285 m2 BVO.
Inhoud woning: 780 m3 BVO.
Gevelmateriaal: genuanceerd metselwerk met terugliggende voeg. Geïntegreerde zonnecellen, bodemwarmtesysteem, CO2 gestuurde wtw, vloerverwarming, triple glas, ledverlichting, geïntegreerde zonwering.

Goudsesingel192, 3011 KD Rotterdam I 06 52322850 I www.jadearchitecten.nl