JANICKI ARCHITECT    Vincent van Goghlaan 15, 5246 GA Rosmalen      073 6135056    www.janicki.nl

JANICKI ARCHITECT

Architect Robin Janicki is de drijvende kracht achter het bureau dat hij in 1997 heeft opgericht. Hij heeft opdrachten vervuld voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. De laatste jaren spelen duurzaamheid en energieneutraal of energiezuinig bouwen een belangrijke rol in zijn werk.

Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door een modernistische vormentaal. Lichte ruimtes en het toepassen van materialen die duurzaam verouderen zijn terugkerende thema’s.

Janicki: ‘Bij de keuze van bouwmaterialen laat ik me niet beïnvloeden door trendy materialen. Er wordt uitsluitend gekozen voor gedegen bouwmaterialen zoals baksteen, hout, zink en glas. Materialen die zo min mogelijk onderhoud behoeven en mooi verouderen.

Architectonische en bouwtechnische kwaliteit, functionaliteit en originaliteit zijn prioriteiten tijdens het ontwerpproces en de uitwerking. Daarnaast hebben zowel de opdrachtgever als de architect invloed op het uiteindelijke ontwerp. Voor iedere opgave zoeken we naar antwoorden op specifieke ontwerpvragen, waarbij interactie met de opdrachtgever een belangrijke rol speelt. Het is een interessant en intensief onderdeel van mijn werkwijze om samen het avontuur aan te gaan, wat een ontwerp- en bouwproces nu eenmaal is, en om deze ontdekkingsreis eensgezind af te leggen.

Bij iedere bouwopgave wordt er een aannemer geselecteerd die het meest geschikt is voor de desbetreffende opdracht. Tijdens het ontwerpen en bouwen worden de kosten doorlopend bewaakt, zodat een reële prijs wordt gewaarborgd.’

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met de architect/het bureau.

Vincent van Goghlaan 15, 5246 GA Rosmalen I 073 6135056 I www.janicki.nl