Janneke Ypma Architect – Nieuwbouw & Verbouw    Jan Vrijmanstraat 159, 1087 MB Amsterdam      06 10722849    www.ypma-architect.nl

Janneke Ypma Architect – Nieuwbouw & Verbouw

Focus op kleiner en kwalitatief wonen

Architect Janneke Ypma deed haar ervaring op bij een aantal gerenommeerde architecten en startte in 2003 haar eigen bureau. Ze is sindsdien hoofdzakelijk actief voor particulieren. Van verbouwingen tot nieuwbouw. Haar handschrift is helder, er is veel aandacht voor detail, kleur, compositie en ruimtelijkheid.

Voor een kavel in Almere heeft Janneke een huis met mooie verhoudingen en een puntdak ontworpen. Het raam in de hal zorgt voor een prachtige lichtval.

Op IJburg (Amsterdam) is een tussenwoning gerealiseerd die staat ingeklemd tussen andere huizen. De woning kan een stadsvilla worden genoemd, die zich qua vormgeving onderscheidt door de individuele architectuur.

Ook in Trancoso (Brazilië) midden in de jungle staat een huis door Janneke ontworpen: Casa di Vanessa. Op de veranda kun je genieten van de oerwoudgeluiden.

Wie met architect Janneke Ypma in zee gaat, krijgt niet alleen een origineel en inspirerend ontwerp voor een nieuw pand of een verbouwing. Janneke gaat voor het complete verhaal.

Janneke: ‘Het belangrijkste bij elk project is enthousiasme. Al is een opdracht nog zo klein of ingewikkeld, je gaat er gewoon voor. Elke keer is het een nieuwe uitdaging om samen met de opdrachtgever het proces aan te gaan en tot het optimale eindresultaat te komen.’

Woonhuis Basic House – Almere (ism Henver Bouw)
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: vanaf € 259.000,- (incl. btw). Vloeroppervlak: 172 m2. Inhoud woning: 472 m3.
Constructiemethode: houtskeletbouw of traditioneel.
Gevelmateriaal: stucwerk.

Jan Vrijmanstraat 159, 1087 MB Amsterdam I 06 10722849 I www.ypma-architect.nl