JDdVarchitecten    Wiersedreef 1, 3433 ZX Nieuwegein      030 2319892    www.jddvarchitecten.nl

JDdVarchitecten

JDdVarchitecten werkt graag voor opdrachtgevers die een uitgesproken verlangen koesteren om hun ideaal te realiseren. De architecten van het full service architectenbureau (dat in 1986 is opgericht door Jaco D. de Visser) ontwerpen niet vanuit dogma’s maar laten zich verrassen door het programma van eisen en de wensen van de opdrachtgever.

Aan elk project wordt in teamverband gewerkt door eigen medewerkers, externe adviseurs en specialisten die gebruikmaken van specifiek ontwikkelde software.

De Visser: ‘Onze woningen zijn ontworpen voor opdrachtgevers die de lat graag hoog leggen. Opdrachtgevers kiezen voor ons omdat onze opvattingen en ideeën over wonen ze aanspreekt. Het ontwerp- en realisatieproces is vergelijkbaar met een zoektocht die achteraf zal worden ervaren als een aangename avontuurlijke reis. Ons werk valt dan ook niet te categoriseren binnen een in de architectuur gangbare stijl of “isme”. Alles waaruit een meerwaarde voor het beeld, de innovatie, het detail of de sfeer ontstaat is interessant. Het eindresultaat blijkt achteraf altijd een lid van onze “ontwerpfamilie” te zijn.

Liefde en gedrevenheid voor het vak zijn kernbegrippen. Het resulteert in een optimale begeleiding, uitvoering en professioneel maatwerk. Kortom: in sterke architectuur en tevreden opdrachtgevers. Less is more betekent voor ons more for less. Vrij vertaald: wij realiseren meerwaarde door minder en materiaaleigen toepassing van (bouw)materialen.’

Prijsindicatie ontwerpkosten: neem contact op voor een passend voorstel.
Bouwkosten: vanaf ± € 200.000,- exclusief btw, honorarium, leges en grond.
Oppervlak en inhoud: geheel volgens wens opdrachtgever in relatie tot het budget.
Constructie en materiaal: zoveel mogelijk geprefabriceerd en duurzaam.

Wiersedreef 1, 3433 ZX Nieuwegein I 030 2319892
www.jddvarchitecten.nl