Joep van Os Architecten    Reduitlaan 33, 4814 DC Breda      076 8883027    www.joepvanos.nl

Joep van Os Architecten

Joep van Os startte zijn bureau in 2009 en werkt sindsdien doorlopend aan nieuwbouw- en renovatieopdrachten binnen de particuliere sector (PO).

Joep van Os is gespecialiseerd in het maken van goed doordachte moderne, ruimtelijke en lichte architectuur en dol op het oplossen van de complexe, ruimtelijke puzzel die bij ieder project weer anders is. Middels een vijfstappenplan begeleidt hij opdrachtgevers van het eerste ontwerp tot en met de oplevering. Het ontwerp wordt zo conform wensen en budget nauwkeurig uitgewerkt.

Joep van Os: ‘Ik hou van een persoonlijke benadering en betrek opdrachtgevers graag bij het gehele bouwproject. Op basis van een uitgebreide intake zetten we alle woonwensen op papier. Middels schetsen werk ik vervolgens een aantal varianten van het ontwerp uit die dan worden besproken. Er is daarbij altijd ruimte voor eigen input van de opdrachtgever en dat is essentieel: projecten worden er beter en persoonlijker door.

De bewoners van het pand aan de Rottekade zijn gevallen voor de locatie. Het dijklichaam ligt hoger dan het erf en dat biedt perspectief in de woning. Een hoogteverschil in de kavel van negentig centimeter levert een woning op met een hoogteverschil in de plattegrond. De entree met woonkamer ligt hoog, de keuken met eettafel ligt laag en heeft een prachtig uitzicht op de grote achtertuin met fruitbomen. De woning is ontworpen met gevelstucwerk en verticale houten geveldelen en een dak van stalen beplating. Dit bezorgt het geheel een moderne uitstraling.’

Dijkwoning Rottekade – Zevenhuizen

Prijsindicatie ontwerpkosten: ± € 20.000,- en bouwkosten: ± € 270.000,- (incl. btw). Vloeroppervlak: 155 m2.
Inhoud woning: 660 m3.
Constructiemethode: stapelbouw en houtskeletbouw.
Gevelmateriaal: wit gevelstucwerk, verticale houten geveldelen.

Reduitlaan 33, 4814 DC Breda I 076 8883027 I www.joepvanos.nl