Leonardus Interieurarchitect    Liesenbeemd 1, 4824 NS Breda      076 5961022    www.leonardus-bni.nl

Leonardus Interieurarchitect

Een bijzonder ontwerp binnen uw budget

Leo de Jonge begon zijn carrière als timmerman en meubelmaker. En is sinds 1993 ook afgestudeerd interieurarchitect. Na vijf jaar bureauervaring te hebben opgedaan startte hij in 1998 zijn eigen studio Leonardus Interieurarchitect.

Als ervaren, gepassioneerd ontwerper realiseert hij interieurprojecten voor particuliere opdrachtgevers en het bedrijfsleven. De ambitie is om elke ruimte in balans te brengen en kwalitatief hoogwaardige, duurzame en functionele ontwerpen te realiseren met een gezonde prijs-kwaliteitverhouding.

Het handschrift is tijdloos, modern en strak. Interieurs, badkamers, keukens en meubels worden op maat gemaakt. Alle vormgevingsaspecten waaronder routing, vorm, materiaalkeuze, kleur en licht komen daarbij aan bod.

De Jonge: ‘Door altijd net iets extra’s toe te voegen worden ontwerpen uniek en krijgen ze een hoge kwaliteit. Belangrijk uitgangspunt is een ontwerp te realiseren binnen de wensen en mogelijkheden van de opdracht-gever. In goed overleg wordt de beste vertaling gemaakt van de wensen en dromen. Plezierig onderling contact en een goede “klik” tussen de partijen zijn de belangrijkste vertrekpunten.’

Het bureau is gevestigd in Breda maar heeft heel Nederland als werkgebied. Er worden geen vaste prijsafspraken met aannemers of interieurbouwers gemaakt waardoor de beste prijs-kwaliteitverhouding aangeboden kan worden.

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis. Bel voor een vrijblijvende afspraak en kostenindicatie.

Liesenbeemd 1, 4824 NS Breda I 076 5961022 I www.leonardus-bni.nl

 

Fotografie: Leonardus Interieurarchitect