Lite Home    Marconistraat 43, 3029 AH Rotterdam      0645757225 / 0650656575    www.litehome.nl

Lite Home

De nieuwe manier van duurzaam en voordelig wonen

Een Lite Home is een duurzame, zeer energiezuinige woning die veel lichter en beter geïsoleerd is dan een vergelijkbare woning en gebouwd volgens traditionele bouwmethoden. Door haar lichtheid is het mogelijk te besparen op dure funderingsconstructies.

Taco Pino: ‘Lite Home staat voor de nieuwe manier van bouwen: snel, flexibel, licht en duurzaam zonder dat er concessies worden gedaan aan de kwaliteit van het ontwerp en de levensduur van het object. Het handschrift van de architect is gericht op de wens van de opdrachtgever. Vanuit een gezamenlijke dialoog worden die wat betreft de uitstraling en functionaliteit van het gebouw vormgegeven. Bij voorkeur wordt er gebruikgemaakt van natuurlijke materialen en gebouwd in houtskeletbouw.

Het principe van Lite Home is in vele stijlen toe te passen. Het bouwsysteem gaat uit van een raster van 60 x 60 cm waarmee elke gewenste plattegrond kan worden vormgeven. Ramen laten we graag doorlopen tot de vloer, voor maximale lichttoetreding. Het systeem is modulair toepasbaar en naderhand gemakkelijk uit te breiden. Zo kan een vide gemakkelijk later worden dichtgezet voor een extra kamer. Ook is de woning eventueel verplaatsbaar naar een andere locatie.

Het team van Lite Home bouwt en ontwerpt woningen geheel op maat. Niels van Binsbergen: ‘Wij zijn bouwende architecten die met grotere betrokkenheid staan voor kwaliteit en nazorg en transparantie in de prijsvorming. Dat garandeert maximale kwaliteit en een optimale verstandhouding tussen architect en aannemer.’

Prijzen casco (incl. leidingwerk) vanaf € 1200,- per m2 (excl. btw). Prijzen afbouw vanaf € 2000,- per m2 (excl. btw), turnkey.

Marconistraat 43, 3029 AH Rotterdam I 0645757225 / 0650656575 I www.litehome.nl

Fotografie: Martijn Heil