Ecoreadyhouse Nederland    Witewei 2, 9051 TB Stiens      06 52603490    www.ecoreadyhouse.nl

Ecoreadyhouse Nederland

Living tomorrow today

Een Eco Smart-woning is een huis dat de beste en veiligste oplossingen biedt voor toekomstig wonen. Het is een duurzame, energiezuinige woning (energienul of energieplus) met een hoge kwaliteit, ontworpen in een moderne, Scandinavische stijl en gebouwd met duurzame, recyclebare bouwstoffen. Een Eco Smart-woning heeft triple beglazing en wordt uitgevoerd in verschillende maatvoeringen: van Tiny House tot ruime familiewoning.

De oorsprong van Eco Smart-woningen ligt bij de firma Ecoreadyhouse, die in 2006 is opgericht in Zweden. In Polen is een moderne fabriek voor de productie van deze passiefhuizen.

Gesteund door de kennis en ervaring van de Zweden en de Polen startten Jan Kaan en Jerry van Amerongen in 2015 Procyon Nederland B.V., een bedrijf dat zich richt op de Nederlandse en Belgische woningmarkt. Handelend onder de naam Ecoreadyhouse Nederland wordt er sindsdien gewerkt aan de ontwikkeling van de Eco Smart-woningen.

Jerry van Amerongen: ‘Het principe van de Eco Smart-woningen is geïnspireerd door het Scandinavische minimalisme waarin eenvoud en functionaliteit samen-komen. De woningen worden door onze eigen architecten en constructeurs ontworpen en in heel Nederland door vaste aannemers volgens de passiefnorm met maximale kierdichting gebouwd. In een Eco Smart-woning wordt gebruikgemaakt van het unieke KNX-systeem: de intelligente oplossing voor de aansturing van alle elektrische apparaten en apparatuur.’

Meer weten? Bekijk de website en neem vrijblijvend contact op met Jan of Jerry.

H3M – Oosterwold, Almere
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 266.000,- (incl. btw).
Vloeroppervlak: 148 m2. Inhoud woning: 725 m3. Constructiemethode: houtskeletbouw.
Gevelmateriaal: Equitone, Thermowood, standaard incl. triple glas, Rc-waarden wanden en daken: 10.

Witewei 2, 9051 TB Stiens I 06 52603490 I www.ecoreadyhouse.nl