M3H architecten    Tweede Atjehstraat 2A, 1094 LE Amsterdam      020 6257733    www.m3h.nl

M3H architecten

Het architectenbureau M3H ontwerpt en bouwt al meer dan vijftien jaar in nauwe samenwerking met bewoners woningen. Communicatie, context, ruimtelijkheid en vakmanschap zijn daarbij belangrijke thema’s.

‘M3H staat bekend als een communicatief en creatief architectenbureau. Er wordt intensief samengewerkt met opdrachtgevers om tot de meest optimale oplossingen te komen. Een ‘open’ houding en goede communicatie zijn daarbij cruciaal. Een ontwerp moet altijd passen in zijn omgeving of deze nu bestaand is of nieuw. Terwijl je ook een eigentijds gebouw wil maken. We ontwerpen woningen die optimaal georiënteerd zijn op het uitzicht, licht en lucht. Alle ruimten worden zorgvuldig ontworpen, gematerialiseerd en geconstrueerd, zodat de ruimtelijke ervaring goed aanvoelt en klopt met het programma en past in zijn omgeving. Randvoorwaarden en uitgangspunten vertalen wij naar ‘maatpak’: een ontwerp dat past bij de specifieke wensen van de opdrachtgever.

Met een efficiënte en flexibele indeling, een interessante ruimtelijkheid, mooi en duurzaam gematerialiseerd. Door onze ruime ervaring met de instanties als welstand, bouw- en woningtoezicht krijgen we dingen snel en zonder gedoe voor elkaar. Samen met de aannemers en fabrikanten worden onze ontwerpen uitgewerkt. Zo zijn bijvoorbeeld hout en baksteen prachtige materialen, maar je moet wel de juiste houtsoort of baksteen kiezen en veel aandacht aan de detaillering besteden. Samen met onze bouwpartners wordt alles tot op de lat (of steen) uitgezocht. Dit is het vakmanschap en ambacht van de architect.

Villa JoJo in Waalwijk en de Wenslauerstraat-huisjes in Amsterdam zijn exemplarisch voor deze werkwijze.’

M3H Architecten
Tweede Atjehstraat 2A, 1094 LE Amsterdam
Nederland
E [email protected]
T 020 6257733
www.m3h.nl