Marek Sapinski Bouwadviesbureau    Elzenhagensingel 477, 1022 LA Amsterdam      06 53838681    sapinski.wix.com/bouwadviesbureau

Marek Sapinski Bouwadviesbureau

Marek Sapinski deed ervaring op bij verschillende architectenbureaus en startte in 2002 zijn eigen Bouwadviesbureau. Bouwen in particulier opdrachtgeverschap is een belangrijke pijler binnen het bureau.

Zijn werk valt het best te categoriseren bij de architectuur van het functionalisme, modernisme en minimalisme, stromingen waarbij de vorm van het gebouw voortvloeit uit de functies die zich achter de gevels bevinden.

De sobere, geometrische basisvormen, het gebruik van moderne materialen, de strakke, heldere lijnen van de gemetselde gevels en de hardhouten kozijnen van de vrijstaande eengezinswoning in Almere zijn kenmerkend voor zijn handschrift.

Sapinski blijft graag in gesprek met opdrachtgevers tot een optimaal ontwerp is gemaakt. Het is een traject waarbij de opdrachtgever en de architect samenwerken met de ambitie om een uniek resultaat te bereiken wat past bij de wensen en het budget van de toekomstige bewoners. Vervolgens wordt het hele ontwerp- en bouwproces door Sapinski begeleid.

Woning – Homeruskwartier, Almere
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 315.000,- (incl. btw).
Vloeroppervlak: 185 m2.
Inhoud woning: 560 m3.
Constructiemethode: traditioneel.
Gevelmateriaal: baksteen.

Elzenhagensingel 477, 1022 LA Amsterdam I 06 53838681
sapinski.wix.com/bouwadviesbureau