Mark Fuller Architects MFAs    Zuider Havendijk 101, 1601 JB Enkhuizen      0228 312800    www.markfuller.nl

Mark Fuller Architects MFAs

De moderne stedelijke omgeving van Rieteiland Oost en de natuurlijke setting rondom het IJsselmeer vormen een unieke context om een droomwoning te realiseren. Maar waar start je, hoe zorg je voor een warme en eigen uitstraling en creëer je een mooie, unieke, duurzame woning? Het is een kleine greep uit de vragen waar je als (toekomstige) woningbouwer mee te maken krijgt.

Architect Mark Fuller studeerde architectuur in Boston (VS) en werkte bij verschillende architectenbureaus in Nederland en de Verenigde Staten. In 2007 startte hij zijn eigen bureau dat inmiddels is uitgegroeid tot een jong, dynamisch bureau met een brede portfolio die met name is toegespitst op particuliere woningbouw. Het werk van MFA is te herkennen aan zijn duurzame karakter, het gebruik van tactiele materialen als hout, beton, staal en glas en de strakke, heldere lijnvoering waarin deze materialen worden toegepast.

Fuller: ‘We gebruiken vaak natuurlijke materialen die door de invloed van de tijd en de elementen verweren en gaan leven. De vormgeving van een woning wordt bepaald door locatie en de wensen van de opdrachtgever. Onze interieur en exterieurarchitectuur is dan ook altijd maatwerk, onze aanpak heel persoonlijk: we luisteren goed naar ideeën en gebruiken onze kennis over architectuur om een droomgebouw te realiseren.

Een gebouw dat naadloos aansluit bij de omgeving en uniek is. Een gebouw waarin je met plezier woont en/of werkt. We bieden creativiteit, nieuwe invalshoeken en helpen ideeën aan te scherpen en zijn van het eerste concept tot het laatste detail nauw betrokken bij het hele bouwproces.’

mark fuller architect
[email protected]

gijs kramer architect
[email protected]

trompet 14g, 1601 mk enkhuizen

tel. +31 228 312800
mobile +31 620 545759

[email protected]
www.markfuller.nl