MARKT 38 architectuur    Brieltjenspolder 28a, 4921 PJ Made      0162 581080    www.markt38.nl

MARKT 38 architectuur

Particulieren kunnen bij MARKT 38 terecht voor een eenvoudig advies maar ook voor het complete ontwerp en de realisatie van hun woonhuis. De dialoog met de opdrachtgever is hierbij van groot belang. Met de schetsrol op tafel worden wensen vertaald in een realiseerbaar plan.

Eigentijdse architectuur passend in de omgeving is een belangrijk kenmerk van hun projecten. Voorop staat echter de wens van de opdrachtgever. Arjan van Suylekom: ‘Door het “maatpak” wat wij maken krijgt de opdrachtgever tegen gelijkwaardige kosten een resultaat dat uitstijgt boven de vele standaard- en systeemwoningen die op de markt verschijnen.’ Functionaliteit, ruimtelijkheid, materialisatie, detaillering en locatie spelen hierbij een belangrijke rol.

De vrijstaande woning met garage in Den Hout ziet van Suylekom als een visitekaartje van zijn werk. Deze is met aandacht voor detail gerealiseerd, past in de landelijke omgeving en refereert qua bouwvorm aan de traditionele architectuur uit de omgeving. De woning is binnen een vooraf vastgesteld financieel kader gerealiseerd. De materiaaltoepassing met metalen felsdaken, gepotdekselde houten delen en geïsoleerd gevelstuc is eigentijds. Aan de straatzijde is de woning ‘gesloten’ Aan de achterzijde maken glaspuien over de hele breedte het contact met de tuin maximaal. Het interieur van de woning is ruimtelijk en transparant. De woning is duurzaam-, onderhoudsarm- en levensloopbestendig gebouwd.

Professionaliteit en een concurrerende aanbieding gaan bij MARKT 38 architectuur samen. Arjan van Suylekom: ‘Met creativiteit en vakmanschap maken we dromen mogelijk’.

MARKT 38 architectuur | bouwmanagement
Brieltjenspolder 28a, 4921 PJ MADE
tel. 0162 581080
[email protected]

Walter van Mook
tel. 0162 581081
[email protected]

Arjan van Suylekom, architect AvB
tel. 0162 581083
[email protected]

MARKT 38 architectuur