Marquart Architecten    Keizersdijk 55b, 4941 GD Raamsdonksveer      0162 518098    www.marquart.nl

Marquart Architecten

Samen voor het beste resultaat

Hans Marquart startte in 1989 zijn architectenbureau dat inmiddels is uitgegroeid tot een organisatie waar architecten, bouwkundig tekenaars, een projectleider en een bestekschrijver werken aan een grote diversiteit van projecten: van carport tot grote zorginstelling, van PO- tot CPO-project.

De portfolio bevat klassieke en modernistische ontwerpen. De verschillende architecten hebben allen hun eigen ‘handschrift’. Uitgangspunt is dat de uiteindelijke gebruiker blij is met het ontwerp. De medewerkers zijn goed op de hoogte omtrent de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van duurzaamheid. Innovaties worden toegepast afhankelijk van de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Zo is een zeer mooie hightechwoning ontworpen waarbij duurzaamheid centraal stond, maar zijn ook ontwerpen gerealiseerd die zijn gebaseerd op andere uitgangspunten (zo is er een woning op basis van Feng Shui ontworpen).

‘Bij elke opdracht wordt een architect uit het team geselecteerd met wie de zo wezenlijke ‘klik’ met de opdrachtgever bestaat. Zo passen we onze kennis en ervaring toe op de wensen van opdrachtgevers, om in gezamenlijkheid tot een optimaal ontwerp te komen. Daarnaast zijn een eventueel beeldkwaliteitsplan, bouwkundige regels en het budget leidend in het ontwerpproces. Wanneer er bij een CPO-project repetitie in het ontwerp voorkomt, is er sprake van een aantrekkelijke prijsstelling. Een besparing die volledig bij de opdrachtgever(s) in mindering wordt gebracht. Desgewenst kunnen wij ondersteunen bij het aanbestedingsproces, maar opdrachtgevers kunnen vanzelfsprekend ook zelf een aannemer selecteren.’

Voor actuele prijzen kunt u terecht bij ons bureau. Wij brengen graag een concrete offerte voor u uit.

Postadres:
Postbus 163
4940 AD Raamsdonksveer

Bezoekadres:
Keizersdijk 55b
4941 GD Raamsdonksveer

0162 518098 I www.marquart.nl

Fotografie: Adriaan van Dam