NarrativA architecten    Kokermolen 6, 3994 DH Houten      030 7521788    www.narrativa.nl

NarrativA architecten

NarrativA architecten is een koploper op het gebied van biobased bouwen: moderne en gezonde biobased architectuur. Een NarrativA woning straalt rust en warmte uit en heeft een uitstekend leefklimaat, waar kinderen gezond in op kunnen groeien en waarin men samen oud kan worden.

De oprichter, architect Shai van Vlijmen, hecht veel belang aan het ontwerp en de beleving ervan i.c.m. de juiste techniek. Ecobouw is niet beperkt tot een bepaalde stijl, alles kan: modern of traditioneel, strak of organisch.

‘NarrativA architecten is gespecialiseerd in houtbouwsystemen en maakt gebruik van natuurlijke isolatiematerialen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Voor ons zijn de ecologische aspecten van ontwerpen en bouwen geen nieuwe trend of mode, maar een weloverwogen en bewuste keuze. Elk succesvol ontwerp maakt gebruik van passieve zonne-energie, dampopen constructies en warme, natuurlijke materialen. De installaties worden zorgvuldig gekozen en gecombineerd tot een milieuvriendelijk en energiezuinig huis met een behaaglijk binnenklimaat. Een biobased woning voelt bij binnenkomst warm, gezond en behaaglijk aan. Hier kunt u echt “thuis” komen.

Het hele traject van schets tot oplevering is bij ons altijd in handen van dezelfde architect. Op deze manier kunnen individuele wensen optimaal vorm krijgen. Zo worden de belangen van de opdrachtgever in het oog gehouden en leveren we maatwerk met de beste prijs- kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van biobased bouwen, kom dan naar een van onze lezingen, schrijf je in voor de nieuwsbrief of maak vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek.’

Eco-bosvilla – Bosch en Duin
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 350.000,- (incl. btw).
Vloeroppervlak: 250 m2 BVO.
Inhoud woning: 750 m3.
Constructiemethode: houtstapelbouw (logs) i.c.m. dampopen houtskeletbouw.
Gevelmateriaal: Natuursteenfineer i.c.m. Western Red Cedar houtbetimmering.

Biobased villa – Driemond
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 395.000,- (incl. btw).
Vloeroppervlak: 195 m2 BVO.
Inhoud woning: 654 m3.
Constructie: dampopen houtskeletbouw.
Gevelmateriaal: houten betimmering, open gevelbekleding, triple glas en stucwerk.

Ecologische villa – Poppel
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 235.000,- (incl. btw).
Vloeroppervlak: 152 m2.
Inhoud woning: 431 m3.
Constructiemethode: dampopen houtskeletbouw.
Gevelmateriaal: Zweedse rabatdelen – Western Red Cedar. Inclusief energiezuinige voorzieningen keuken en badkamer.

Kokermolen 6, 3994 DH Houten – 030 7521788 / 06 41001945
www.narrativa.nl