NAT architecten    Generaal Vetterstraat 73b, 1059 BT Amsterdam      020 6790750    www.natarchitecten.nl

NAT architecten bv

NAT architecten bestaat uit Frank van Manen en een gemotiveerde groep medewerkers waar architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur wordt uitgeoefend. Goede architectuur start bij een sterk concept. De ambitie is om innovatieve, originele en onverwachte oplossingen een kans te geven. Het concept ontstaat na een juiste inventarisatie van wensen van de opdrachtgever en de directe omgeving van de woning.

NAT architecten is zeer betrokken en werkt samen met de opdrachtgever, zodat zij een goed inzicht in de wensen en ideeën van de opdrachtgever hebben. Waardoor zij kunnen experimenteren met de organisatie van het programma, de locatie en de context. De schetsontwerpen worden ontwikkeld totdat schoonheid en functionaliteit optimaal is. Het concept van deze fase is een kansrijk ingrediënt voor een blijvende schoonheid. Bij zo’n creatieve zoektocht wordt zowel het exterieur, het interieur en het (stedelijke) landschap meegenomen. Het resultaat is een geïntegreerd ontwerp, waarbij diverse schaalniveaus en het exterieur en interieur vloeiend in elkaar overgaan.

NAT architecten heeft veel ervaring met het ontwerpen en het begeleiden van de bouw van villa’s. IJburg bezit specifieke eigenschappen waardoor ook het wind en waterdicht krijgen van de villa’s bijzondere aandacht vergt. NAT architecten zorgen voor strakke detaillering om het concept te realiseren tot prachtige ontwerpen die degelijk gebouwd zijn.

NAT architecten staat open voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

NAT ARCHITECTEN BV
Kea Boumanstraat 80
1095 MA Amsterdam
T. 020 6790750
@. [email protected]