Ontwerpstudio Maurice van Bakel    Weteringschans 207-a, 1017 XG Amsterdam      06 26020243    www.mauricevanbakel.nl

Ontwerpstudio Maurice van Bakel

Tijdens en na zijn opleiding als (interieur)architect was Maurice van Bakel werkzaam bij verschillende gerenommeerde architectenbureaus, voordat hij in 1998 zijn eigen ontwerpstudio startte.

Samen met zijn team is er inmiddels een veelzijdig oeuvre opgebouwd. Naast opdrachten op het gebied van retail, kantoor- en horeca-inrichting nemen projecten die in particulier opdrachtgeverschap zijn gerealiseerd daarin een belangrijke plaats.

Het enthousiaste, ervaren projectteam werkt in nauw overleg met de opdrachtgevers en een uitgebreid netwerk van specialisten.

In het ontwerpproces gaat speciale aandacht uit naar het optimaal rangschikken van ruimtes, materialisering en detaillering, kwaliteit en creativiteit. Hoogwaardige interieur- en exterieurarchitectuur wordt getypeerd door ontwerpen die in relatie staan tot praktisch gebruik en beleving.

Het ontwerp van woonhuis H is typerend voor de organisatorische en kwalitatieve aanpak van Van Bakel en zijn team, die het hele project ontwierpen en tot op detail hebben uitgewerkt. Na een grondige renovatie en herindeling van het bestaande woonhuis is aansluitend een gedeelte nieuwbouw gerealiseerd. Beide bouwvolumes zijn met elkaar verbonden door een ‘glazen corridor’ die aanluit op de buitenterrassen. Wonen, werken en het ervaren van seizoenswisselingen gaan er een sfeervolle symbiose aan.

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met het bureau. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Weteringschans 207-a, 1017 XG Amsterdam I 06 26020243
www.mauricevanbakel.nl