ORGA architect    Van Goorstraat 4, 6512 ED Nijmegen       024 6636354    www.orga-architect.nl

ORGA architect

Met alle duurzame expertises aan dezelfde tafel. De opdrachtgever geeft de input, wij komen met (mooie!) voorstellen en de opdrachtgever beslist. Deze manier van werken levert tijdwinst en een gegarandeerd modern ecologische woning op en bespaart u een hoop kopzorgen.

ORGA ontwerpt én bouwt modern ecologische woningen en bedrijfsgebouwen. Zowel in vorm als in techniek en materiaalkeus laten we ons inspireren door de natuur. De afgelopen jaren heeft ORGA hiervoor veel prijzen gewonnen, o.a. De Nederlandse Bouwprijs 2013 en in 2014 de top 10 MKB Innovatie top 100 van de Kamer van Koophandel en het NRC (eerste van de bouw) en mochten we bij het Koningshuis op bezoek komen.

Onze opdrachtgevers denken vooral aan het plezier en geluk dat ze in hun nieuwe droomhuis gaan beleven. Ze hoeven er niet per se een tweede baan als bouwprojectleider bij. Daarom werken we bij ORGA in een volledig bouwteam. De opdrachtgever zit met de experts aan dezelfde tafel: architect, aannemer, installateur, constructeur en als men wil ook de interieurarchitect, tuinarchitect…

Al onze ontwerpen zijn anders, omdat onze opdrachtgevers ieder hun eigen unieke wensen hebben. De herkenbare signatuur van ORGA is te vinden in de spannende daklijnen, het spel in contrasten en het feit dat het gebouw vanaf elk gezichtspunt weer een totaal nieuwe, verrassende aanblik geeft. Uiteraard zijn al onze woningen ecologisch en maken we gebruik van lowtech manieren waar mogelijk en hightech waar gewenst of nodig. Slim, bijzonder comfortabel, gezond en toekomstbestendig.

ORGA ‘bevrijdt’, net als Da Vinci deed met zijn beelden uit marmer, het gebouw uit het beschikbare budget. Neem (vrijblijvend) contact op voor meer informatie.

Van Goorstraat 4, 6512 ED Nijmegen I 024 6636354
www.orga-architect.nl