ORIO architecten    Van Lenneplaan 47, 3768 XN Soest      085 8770541    www.orioarchitecten.nl

ORIO architecten

Experts in groene bouw

Architectenbureau ORIO architecten heeft een passie voor ecologische en organische architectuur. Je zou kunnen stellen dat de natuur door hun aderen stroomt.

Bouwen met biobased bouwmaterialen doen zij vanuit de holistische benadering dat een gebouw kan bijdragen aan een gezond binnenklimaat. Niet alleen kiezen ze daarom voor materialen met een natuurlijke oorsprong, ook hun vormentaal en integratie met de omliggende natuur stemmen zij, op een zorgvuldige en persoonlijke manier, met aandacht af met hun opdrachtgevers.

Bent u op zoek naar een architectenbureau dat luistert naar uw wensen en dat een woning kan ontwerpen waarbij iedere ruimte qua vorm, materiaal en energie aansluit bij de specifieke functie van die ruimte, dan bent u bij hun aan het juiste adres.

De stelling van ORIO architecten is: ‘Ieder mens is uniek. Uw ‘derde huid’ zou dit ook moeten zijn.’

Alle ontwerpen van ORIO architecten zijn maatwerk. Een vaste prijsindicatie is daarom ook niet te geven. Het budget en de wensen van de opdrachtgever worden tegen elkaar afgezet om tot een perfect passend ontwerp te komen. Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat uw mogelijkheden zijn.

Van Lenneplaan 47, 3768 XN Soest I 085 8770541
www.orioarchitecten.nl

Fotografie: ORIO architecten & Martijn Heil