ROORDINK ARCHITECTEN    Postweg 13, 3881 EA Putten      0341 352300    www.roordinkarchitecten.nl

ROORDINK ARCHITECTEN

Het bureau werkt sinds 1998 met een team van ervaren architecten, ontwerpers, tekenaars en projectleiders aan een breed scala van opdrachten die op maat van de gebruikers worden gerealiseerd. De creatieve professionals hebben ruime ervaring met verbouwingen, restauraties en nieuwbouw van landhuizen en villa’s en realiseren deze in meerdere stijlen, ingegeven door de wensen van de opdrachtgever en een maximale inpassing op de bouwlocatie.

Het werk van het bureau wordt gekenmerkt door een hoge basiskwaliteit, ruime aandacht voor het detail en de relatie die interieur, exterieur en buitenruimte met elkaar aangaan. Daarnaast functionele (slimme) plattegronden, prettige ruimtes, balans in kleuren, duurzame details en het gebruik van pure materialen. De ambitie is om woon- en werkgenot voor de lange termijn te realiseren, waarbij beleving en comfort hand in hand gaan met functionaliteit.

Architect Henk Roordink: ‘Wij beschikken over de kennis en expertise om een bouwplan van ontwerp tot en met oplevering te begeleiden. Daarbij staan de wensen van de opdrachtgever centraal. We starten met het “doorvoelen” van de opdracht en brengen met onze handgeschetste tekeningen de essentie van het bouwplan tot leven. Met als resultaat een verrassend ontwerp dat in digitale tekeningen (in 3D/BIM) en aanvullende documenten wordt uitgewerkt tot een gedegen basis voor de bouwuitvoering. Binnen ons omvangrijke netwerk zoeken we vervolgens in overleg met onze opdrachtgever de meest geschikte partij(en) voor de uitvoering van het voorgenomen bouwplan.’

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met ons bureau. Maak kennis met ROORDINK ARCHITECTEN tijdens een vrijblijvend en verhelderend gesprek. Nieuwsgierig? Dat zijn we ook naar u!

Postweg 13, 3881 EA Putten I 0341 352300
www.roordinkarchitecten.nl