Bureau voor architectuur en stedenbouw Rose en de Bie    Torenstraat 32, 5473 EL Heeswijk-Dinther     0413 291218    www.roseendebie.nl

Rose en de Bie (RedB)

Rose en de Bie (RedB) – Bureau voor architectuur en stedenbouw

Hoogwaardige leefomgeving

Rose en de Bie is ontstaan vanuit de samenwerking tus­sen de ervaren architecten Marco Rose en Esther de Bie. Het team werkt landelijk aan opdrachten op het gebied van architectuur en stedenbouw.

Het portfolio wordt gekenmerkt door hedendaagse architectuur, zowel in klassieke als in moderne sfeer en wordt geïnspireerd door de omgeving waar het tot stand komt. Daarnaast zijn de woonwensen van de opdrachtgever leidend in het ontwerpproces.

Het team heeft een brede achtergrond in verschillende sectoren, stijlen en segmenten en is in staat voor iedere opgave een passend ontwerp te vervaardigen.

Er worden maatpakken geleverd en (project)specifieke oplossingen aangedragen, waarbij voornamelijk natuurlijke, hoogwaardige materialen worden gebruikt.

Marco Rose: ‘Architectuur en stedenbouw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze projecten beginnen dan ook vaak op het grensvlak tussen beide disciplines.

De betekenis van een gebouw wordt immers voor een groot deel bepaald door zijn rol in de stedelijke (of landelijke) omgeving. Er zijn oneindig veel manieren om een goed gebouw te maken, pas als de omgeving klopt en er samenhang is, wordt een optimaal resultaat behaald.’

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin verkennen we uw ideeën en financiële mogelijkheden en bespreken we hoe uw droom van ontwerp tot en met realisatie waargemaakt kan worden.

Torenstraat 32, 5473 EL Heeswijk-Dinther I 0413 291218 I www.roseendebie.nl

Fotografie: Martijn Heil