SILVERwonen    Beukweg 73, 7556 DD Hengelo (OV)      074 2569110    www.silverwonen.nl

SILVERwonen

Architect Richard Brok richtte met het oog op een verdergaande specialisatie op het gebied van particulier opdrachtgeverschap in 2001 zijn bureau SILVERwonen op.

Brok is een bevlogen architect en heeft de kwaliteiten in huis om de ideeën en wensen van opdrachtgevers in een hedendaagse architectuurstijl om te zetten en neemt daarbij ook het interieur in de ontwerpgave mee. Een meerwaarde, omdat interieur en exterieur hierdoor een eenheid vormen. Brok: ‘Architectuur is een breed begrip waarbij vaak wordt gerefereerd aan situering, materialisering en beleving. Interieurbeleving vormt bij ons echter de basis van het exterieur. Wij hebben de expertise in huis om in de ontwerpfase al inzicht te verschaffen wat voor relatie interieur en exterieur met elkaar aangaan.’

Het team van SILVERwonen heeft een voorliefde voor het werken met riet als dakbedekking en dat is zichtbaar in de talloze ontwerpen van woningen en villa’s die inmiddels gerealiseerd zijn. (Dit betekent overigens niet dat er bij SILVERwonen uitsluitend met riet als dakbedekking gewerkt wordt.)

De stijl is eigentijds en vernieuwend, met referenties aan klassieke thema’s uit de architectuur zoals een wit gestuukte topgevel die doet denken aan de Hollandse bakstenen topgevels of grote puien onder rieten daken. De woningen die op deze pagina staan afgedrukt in de vorm van artist impressions zijn inmiddels gerealiseerd.De trotse bewoners laten belangstellenden graag het eindresultaat zien. SILVERwonen werkt uitsluitend met gecertificeerde (BouwGarant) aannemers.

Villa – Maarssen
Prijsindicatie ontwerpkosten, bouwaanvraag, begeleiding aanbesteding: ± € 40.000,- (incl. btw).
Bouwkosten: ± € 725.000,-
(incl. btw). Vloeroppervlak: 265 m2.
Inhoud woning: 1292 m3.
Constructiemethode: sporenkap. Gevelmateriaal: stucgevel.

Beukweg 73, 7556 DD Hengelo (OV) I 074 2569110 I www.silverwonen.nl