Studio Leon Thier architectuur / interieur    Zuidlarenstraat 57/0.02, 2545 VP Den Haag      070 3584000    www.studioleonthier.nl

Studio Leon Thier architectuur / interieur

Samen op avontuur 

Geweldig als u de kans heeft om uw eigen huis te laten bouwen! Kiest u voor een standaard huis uit een catalogus of durft u het aan om op avontuur te gaan? Zoekt u een team dat uw wensen kan waarmaken binnen uw financiële mogelijkheden? Een team dat een huis voor u kan bedenken dat zelfs boven uw verwachting is?

Studio Leon Thier is zo’n team. Wij maken een ontwerp dat past bij de wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever. We zoeken daarbij altijd naar iets eigens, iets bijzonders. Het mooiste is, als we onverwachte mogelijkheden ontdekken die passen bij heel specifieke woonwensen. Heeft u een hobby die ruimte vraagt? Of opgroeiende kinderen en behoefte aan privacy op een eigen plekje? Hoe kunnen we de mogelijkheden van de locatie benutten? Hoe staat de zon?

Met dit soort vragen proberen wij ons in te leven in de belevingswereld van de toekomstige bewoners. Een onderlinge klik met de opdrachtgever(s) vinden wij daarbij heel belangrijk voor het behalen van het beste resultaat. We gaan al schetsend en in samenspraak met u op zoek naar de ultieme woning die bij u past.

Studio Leon Thier ontwerpt allerlei projecten, groot en klein. Op onze website zijn voorbeelden te zien van verschillende projecten: Studio Leon Thier zoekt altijd naar het mooiste resultaat.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin verkennen we uw ideeën en financiële mogelijkheden en bespreken we hoe we uw droom van ontwerp tot en met realisatie kunnen waarmaken.

Zuidlarenstraat 57 0.02, 2545 VP Den Haag I 070 3584000 I [email protected] I www.studioleonthier.nl

Fotografie: Peter de Ruig, Raphael Drent, Studio Leon Thier