STUDIO LINN – vormgeving    Veemarktkade 8 – 6261, 5222 AE‚ s-Hertogenbosch      06 14606414    www.studiolinn.nl

STUDIO LINN – vormgeving

Het team van STUDIO LINN houdt zich in de ruimste zin van het woord met vormgeving bezig. Uitgangspunt is om tot een helder en passend ontwerp te komen waarbij functionaliteit en vormgeving elkaar versterken.

Lianne van Engelen: ‘De ambitie is het creëren van een sfeer die past bij de emotionele en individuele wensen van de opdrachtgever. Een ontwerpproces is een intieme aangelegenheid. De opdrachtgever geeft zich bloot, wij kruipen in zijn huid en kijken met de ogen van een interieurarchitect naar zijn woonwensen. Door goed te luisteren wordt er een beeld geschetst omtrent de levenswijze en de manier waarop de toekomstige bewoners zich gaan voortbewegen in de ruimten die we ontwerpen. Voor elke fase worden er aan de hand van tekeningen en later met een 3D-model visualisaties aangeboden. Op die manier komt een ontwerp tot leven en heb je al in de ontwerpfase het gevoel dat je door het nieuwe huis wandelt.

Wij geloven in het verlengen van het interieur naar het exterieur en betrekken bij voorkeur buitenruimten in het ontwerpproces om een optimaal samenhangend geheel te creëren en het hoogstaande niveau van interieur naar buiten door te trekken. Dat wordt nogal eens vergeten of als sluitpost gezien. Een gemiste kans. Ook de tuin kan een bijzondere verblijfsruimte zijn.’

STUDIO LINN is aangesloten bij de BNI en heeft in samenwerking met een bouwmanagementbureau al diverse projecten tot een succesvol einde gebracht. Het hele bouwproces, van de planning en budgettering tot de uitvoering, wordt door het team begeleid.

Nieuwsgierig naar wat STUDIO LINN voor u kan betekenen? Kijk voor meer inspiratie op de website.

Veemarktkade 8 – 6261, 5222 AE ‘s-Hertogenbosch I 06 14606414 I www.studiolinn.nl