studio MIJNWERK    Veldsestraat 6, 6617AA Bergharen      0611050778    www.studioMIJNWERK.nl

studio MIJNWERK

Mijntje van den Berk startte begin 2013 haar ontwerpstudio nadat ze vijftien jaar als architectonisch ontwerper en interieurarchitect bij een architectenbureau had gewerkt. Ze richt zich op het ruimtelijk ontwerpen en realiseren van interieurs, verbouwingen, nieuwbouw, meubels en productontwerp en begeleidt projecten vanaf de eerste schets tot en met de uiteindelijke oplevering.

Van den Berk: ‘De ambitie is om heldere ruimtes te creëren die leefbaar en comfortabel zijn, die passen bij de leefstijl van de gebruikers en tevens het gebouw recht doen. Licht, zicht en kleurgebruik spelen daarbij een grote rol. Moderne toevoegingen en historische kwaliteiten versterken elkaar door hun contrast. Een goed ontwerp komt tot stand wanneer er samen met de opdrachtgever wordt gezocht naar nieuwe oplossingen. Ik vertaal de wensen van de opdrachtgever en laat zien wat de mogelijkheden zijn. Hierbij wordt elke opgave opnieuw tegen het licht gehouden. Dat levert originele en authentieke ontwerpen op die zich voegen naar de situatie en qua gebruik en vormgeving bestand zijn tegen de tijd.´

De negentiende-eeuwse monumentale herenboerderij in Bergharen is door MIJNWERK verbouwd tot moderne woonboerderij. Authentieke elementen zijn gerespecteerd en waar nodig gerestaureerd. Aan het achterhuis zijn grote puien met louvreschuifluiken toegevoegd waarachter zich de leefkeuken bevindt die door middel van een vide in verbinding staat met een lichte werkruimte/atelier op de eerste verdieping. Door deze combinatie van originele elementen en moderne toevoegingen is er een lichte en ruimtelijke woning ontstaan met een duidelijke structuur en prettige ruimten. studio MIJNWERK werkt landelijk, is lid van de BNI en ingeschreven in het architectenregister.

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Als u op basis van dit gesprek besluit tot opdracht over te gaan, worden er afspraken op maat gemaakt over de invulling van de opdracht.

Veldsestraat 6, 6617AA Bergharen I 0611050778 I www.studioMIJNWERK.nl