Studio Plus Peil – bna    Oogsplits 6, 1319 GC Almere      036 8481120    www.studiopluspeil.nl

Studio Plus Peil – bna

Architect Jacqueline Hoefmans: ‘Ik luister maar stel u ook vragen. Naar het waarom van de wensen en naar het uiteindelijke gebruik. Goede ontwerpen komen alleen tot stand door de bewoner en de relatie met de omgeving te respecteren en als uitgangspunt te nemen. Als architect voeg ik daar creativiteit, ruimtelijk inzicht, kennis en kunde aan toe waardoor een uniek ontwerp groeit voor úw huis.

Ervaring deed ik op bij verschillende gerenommeerde bureaus met een mix aan inzichten. Hieruit ontstond een originele eigen visie. Duurzaamheid is daarbij belangrijk. Enerzijds door het huis zo te ontwerpen dat het mee kan groeien, anderzijds door te kiezen voor goede, liefst natuurlijke materialen en door gebruik te maken van daglicht. Hierdoor wordt de energievraag beperkt en tegelijk het comfort verhoogd.

Representatief voor deze werkwijze is de woon-werkvilla aan de Noorderplassen. Het ontwerp van deze villa houdt optimaal rekening met de locatie en de wensen van de bewoners: uitzicht over water en over het dijkje aan de overkant, verbinding van de tuin met het water door middel van de “houten loper” die dwars door de dubbelhoge centrale ruimte loopt.

De projectfilosofie van Studio Plus Peil kort samengevat: “Boven het maaiveld uitsteken”. Ook in figuurlijke zin bouwt Studio Plus Peil woningen die meer dan standaard zijn: met een eigentijdse toon en een robuuste, stoere uitstraling. ”Plus Peil” dus.

Luisteren is daarbij de leus: het geeft zekerheid wanneer opdrachtgever en architect elkaar “verstaan”. Zekerheid die ook bevestigd wordt door een prijsgarantie op de bouwsom. De bouwprijs staat echt vast op basis van het definitieve ontwerp! Een prettige en geruststellende gedachte vanaf het eerste ontwerp tot oplevering van uw huis.’

Jacqueline Hoefmans
Architect – bna
Studio Plus Peil – bna
Oogsplits 6, 1319 CG Almere
036 8481120