SYNARGIO architecten    Postbus 8243, 6710 AE Ede      0318 618311    www.synargio.nl

SYNARGIO architecten

Ir. Duco D.A. van Overschot en Ir. Roeland-Jan Pijper (beiden cum laude afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven) startten hun bureau Synargio in 1992. Het werk van het duo wordt getypeerd door het samengaan van klassieke en moderne invloeden. Duco: ‘De ambitie is om architectuur te realiseren die zich wortelt in de historie en tegelijkertijd een brug vormt naar de toekomst. Een gebouw moet door zijn lange levensduur tijdloos zijn. Wij vinden het belangrijk gebouwen te realiseren die de potentie hebben om een monument te worden.’ Roeland-Jan: ‘Omdat we veel woonhuizen voor gezinnen hebben ontworpen, hebben we ruime ervaring opgebouwd met het creëren van een omgeving waarin mensen zich prettig voelen. De vormgeving van een woning komt bij ons dan ook niet voort uit onze bureaustijl, maar vanuit de ambities, wensen en dromen van de toekomstige bewoners.’

De portfolio van SYNARGIO is divers van samenstelling en bestaat uit utiliteitsprojecten, appartementsgebouwen, projectmatige woningbouw en vrijstaande particuliere woningen. Hoge kwaliteit en goede service zijn sleutelwoorden.

In de gepresenteerde villa zijn traditionele, klassieke en moderne invloeden te herkennen. Het kleurgebruik en de Japans aandoende abstractie zijn modern te noemen. De symmetrische vormentaal en opbouw zijn klassiek van aard.

De architecten gebruiken bij voorkeur duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen en werken met 3D-PDF’s waarmee de opdrachtgever al vanaf de schetsfase om en door zijn toekomstige woning kan lopen en alle gevolgen van ontwerpbeslissingen continu kan volgen.

Ook onze prijs is maatwerk. De prijs voor architectenkosten is afhankelijk van omvang, complexiteit en de gewenste advieswerkzaamheden.

Postbus 8243, 6710 AE Ede I 0318 618311
www.synargio.nl