The Citadel Company    Hammerweg 59D, 7731 AJ Ommen     0572 763744    www.thecitadelcompany.com

The Citadel Company

The Citadel Company is een multidisciplinair bureau. Een bureau met alle vakgebieden onder één dak, dat de leefomgeving als één geheel benadert en niet als een serie losse onderdelen. Gebiedsontwikkelaars en architecten van gebouwen, landschappen en interieurs werken er intensief samen en bekijken hoe het één het ander kan versterken. Opdrachtgevers hebben altijd één vast aanspreekpunt waardoor het ontwerp- en bouwproces overzichtelijk blijft en de lijnen kort zijn.

Het werk van The Citadel Company omvat een breed scala aan architectuurstijlen met bovenal een duurzaam karakter, waarbij men altijd streeft naar een hoge mate van flexibiliteit en functionaliteit in de ruimtelijke opzet.

Het bureau heeft inmiddels een grote verscheidenheid aan woningen gerealiseerd. Van projecten met een kleiner budget tot zeer exclusieve woningen, waarbij de specifieke wensen van de opdrachtgever altijd de inspiratiebron vormden voor het ontwerp.

Het team: ‘We denken met onze opdrachtgevers mee en kijken over grenzen heen zodat we uiteindelijk samen een ideale leefomgeving creëren. Bij het ontwikkelen van gebieden en projecten hebben opdrachtgevers aan The Citadel Company een betrouwbare en deskundige partner. Daarnaast selecteren we bij de ontwikkeling en uitvoering van projecten altijd de juiste samenwerkingspartijen, waarbij wij het overzicht en toezicht houden. Dat scheelt tijd, frustratie en onnodige kosten.

Meer weten? Bekijk onze projecten op de website en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.’

The Citadel Company ontwerpt voor iedere klant een uniek stukje architectuur. Daarom kunnen wij geen exacte bouwprijzen geven. Wij ontwerpen vanuit de wensen van de klant, passend bij het gewenste budget.

Hammerweg 59D, 7731 AJ Ommen I 0572 763744 I www.thecitadelcompany.com