Thijssen Verheijden Architecture & Management   Van der Duijn van Maasdamweg 424, 3045 PE Rotterdam      010 4375269    www.thijssenverheijden.nl

Thijssen Verheijden Architecture & Management

Maaike Thijssen en Thijs Verheijden gaan graag de uitdaging aan om met jou een plek te creëren die als een jas voelt en waar je trots op bent. Achteraf wil je kunnen zeggen: Dit hebben wij gedaan!

In de eerste plaats wil je een waanzinnig ontwerp, en je wil slim investeren. Je wil gevoel hebben bij het proces en niet afhankelijk zijn van de aannemer. Je hebt behoefte aan een toegankelijke partij die je regelmatig begeleid en verstand heeft van techniek en bouwen, de planning & kosten bewaakt.

Wij doen dit graag voor jou of voor jouw klanten. Dus, sta jij voor het opzetten van een ambitieus bouwproject, waarin het gaat om slim investeren en hoge kwaliteit? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn een toegankelijk bureau met een persoonlijke benadering. Onze passie is architectuur waarbij onze stijl zich kenmerkt als modern met strakke detaillering en met oog voor traditie. Bij het ontwerpen van een woning is het interieur integraal opgenomen.

Met de ervaring op het gebied van projectmanagement en bouwbegeleiding helpen we je meer grip en zekerheid te krijgen op jouw droomproject zodat het realiteit kan worden.

Van der Duijn van Maasdamweg 424, 3045 PE Rotterdam
010 4375269

ir. Thijs Verheijden:
Thijs mobiel: 00 31 (0)6 – 24 13 74 89
Thijs mail: [email protected]

ir. Maaike Thijssen (Architect BNA):
Maaike mobiel: 00 31 (0)6 – 26 94 53 67
Maaike mail: [email protected]

www.thijssenverheijden.nl