USE architects    Ravellaan 96, 3533 JR Utrecht      030 3200302    www.usearchitects.nl

USE architects

Helder gebruik van architectuur

Het team van USE architects heeft in de acht jaar dat het bezig is inmiddels in heel Nederland verschillende soorten projecten in uiteenlopende stijlen gerealiseerd. De architectuur is fris, modern, spannend en adequaat en heeft altijd een heldere vormgeving en een vriendelijk randje. De ontwerpen spreken klare taal en spelen volledig in op het gewenste gebruik en de gewenste beleving. Elk gebouw wordt uniek en is op maat gemaakt.

USE architects: ‘We willen mooie architectuur realiseren die werkt en we maken oprechte, uitgesproken gebouwen die vriendelijk zijn en je welkom heten. Pure, eerlijke materialen en vormen hebben onze voorkeur. Het contact tussen binnen en buiten speelt altijd een grote rol. We besteden bijzondere aandacht aan daglicht, uitzicht en doorzichten. We maken geen eindproducten, maar juist een nieuw begin voor de gebruikers van ons werk. Architectuur vanuit het gebruik is dan ook een term die op het werk van USE architects van toepassing is.

We zijn onderzoekend ingesteld en komen in de ontwerp-fase met verschillende varianten. Door die te bespreken maken we mogelijkheden inzichtelijk en dat zorgt ervoor dat opdrachtgevers met vertrouwen kunnen kiezen.

We werken zowel in bouwteams als met aanbestedingen. Onze houding is op samenwerking gericht. We zetten ons in van eerste schets tot laatste steen en zorgen ervoor dat alle betrokken partijen bijzonder trots zijn op het eindresultaat.’

Wij voelen verantwoordelijkheid voor het budget van onze opdrachtgevers en wij ontwerpen daar dan ook naar. Onze tarieven zijn marktconform.

Ravellaan 96, 3533 JR Utrecht I 030 3200301 I [email protected] I www.usearchitects.nl

Fotografie en beeld: USE architects

Foto: Stijn Poelstra