USE architects    Ravellaan 96, 3533 JR Utrecht      030 3200301    www.usearchitects.nl

USE architects

Helder gebruik van architectuur

Het team van USE architects heeft in de ruim tien jaar dat het bezig is inmiddels in heel Nederland verschillende soorten projecten in uiteenlopende stijlen gerealiseerd. De architectuur is fris, modern, spannend en adequaat en heeft altijd een heldere vormgeving en een vriendelijk randje. De ontwerpen spreken klare taal en spelen volledig in op het gewenste gebruik en de gewenste beleving. Elk gebouw is uniek en op maat gemaakt.

USE architects: ‘We willen mooie architectuur realiseren die een antwoord is op hoe mensen willen wonen, hoe ze hun huis willen gebruiken en beleven. Architectuur die werkt. We maken oprechte, uitgesproken gebouwen die vriendelijk zijn en je welkom heten. Pure, eerlijke materialen en vormen hebben onze voorkeur. Het contact tussen binnen en buiten speelt altijd een grote rol. We besteden bijzondere aandacht aan daglicht, uitzicht en doorzichten. We maken geen eindproducten, maar juist een nieuw begin voor de gebruikers van ons werk. Architectuur vanuit het gebruik is dan ook een term die op het werk van USE architects van toepassing is.

We zijn onderzoekend ingesteld en komen in de ontwerp- fase met verschillende varianten. Door die te bespreken maken we keuzes inzichtelijk en dat zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers met vertrouwen kunnen kiezen. Vervolgens werken we de ontwerpen technisch uit en begeleiden we de bouw. Wij weten wanneer welke vraag belangrijk is, en daarmee nemen we een hoop werk uit handen. We staan bekend om ons vermogen om alle partijen in een bouwproject naadloos met elkaar te verbinden.’

Wij voelen verantwoordelijkheid voor het budget van onze opdrachtgevers en wij ontwerpen daar dan ook naar. Onze tarieven zijn marktconform.

Ravellaan 96, 3533 JR Utrecht I 030 3200301 I [email protected] I www.usearchitects.nl

Fotografie en beeld: USE architects

Foto: Stijn Poelstra