Van Wilsem & Cabri Architectuur    Rijksweg 102, 1906 BK Limmen      072 5024052    www.vwenca.nl

Van Wilsem & Cabri Architectuur

Van Wilsem & Cabri Architectuur en Management BNA

Harry van Wilsem en René Cabri hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in het (ver)bouwen van woningen in particulier opdrachtgeverschap. Van Wilsem als architect, Cabri als senior bouwkundig ingenieur en bouwmanager. Een ideale wisselwerking die frisse, krachtige, energiezuinige en vernieuwende ontwerpen met doordachte bouwkundige details oplevert.

René Cabri: ‘Duurzaamheid en kostendeskundigheid zijn bij ons geen loze begrippen, maar wezenlijke onderdelen van de werkstrategie. Door de combinatie van architectuur en management zijn wij in staat om met korte lijnen efficiënte professionele ondersteuning te bieden tijdens alle fasen van het bouwproces. Wij luisteren en spelen in op de wensen van de opdrachtgever en betrokken partijen, waardoor niet alleen het bouwplan, maar ook het bouwproces en de prijs- kwaliteits verhouding gewaarborgd blijven.’

Van Wilsem: ‘We zoeken altijd naar de juiste balans tussen eenvoud, functionaliteit en dynamiek. Wij maken bij voorkeur gebruik van natuurlijke, eerlijke materialen en eigentijds kleurgebruik. Daarmee zetten we de wensen van onze opdrachtgevers om in concrete bouwplannen, waarbij budget en persoonlijkheid centraal staan.

Door ruimtes slim in te delen en handig te combineren ontstaat er meer leefruimte binnen de beschikbare vierkante meters. Vaak kan er op deze wijze verrassend veel gerealiseerd worden binnen een soms beperkt budget.

Door onze kennis van bouwfysica en (duurzame) installatietechnieken zijn wij in staat installaties naadloos in te passen in onze ontwerpen. Daarbij kunnen aanzienlijke besparingen worden behaald, door over dimensionering met gezond verstand tegen te gaan. Van ontwerp tot oplevering en dat is een formule voor succes.’

Van Wilsem & Cabri BNA
Architectuur en Management
Rijksweg 102 , 1902 BK LIMMEN
072 5024052
[email protected]
www.vwenca.nl