VE Architect    Bosmahof 30, 3907 JC Veenendaal      06 12837786    www.vearchitect.com

VE Architect

Balans tussen esthetiek en functionaliteit

VE Architect bestaat zes jaar en wordt met veel passie gerund door Sjan van Engelenhoven. Zij staat als zelfstandig architect voor korte lijnen en snel schakelen. Het bureau is gevestigd in het midden van Nederland en is landelijk georiënteerd; geen afstand of project is te groot of te klein.

‘Waarom zou je voor een standaardwoning uit een catalogus kiezen die toch nooit helemaal past bij je wensen, als je ook het avontuur kan aangaan om samen met mij het droomhuis te realiseren dat naadloos aansluit bij je eigen levensstijl? Als architect zie ik het als uitdaging om tussen de regels door te lezen en te luisteren, om zo met mijn ontwerp de woondroom – en mogelijk meer – van mijn opdrachtgevers te verwezenlijken.

De leefwijze en gewenste stijlstroming van de opdrachtgever zijn naast de omgeving, de zonligging en de culturele en historische waarden van de projectlocatie de uitgangspunten voor het ontwerp. Door deze benadering ontstaat er telkens weer een unieke, functionele woning die past bij zijn gebruikers en de omgeving.’

Van Engelenhoven voelt zich thuis in verschillende stijlen en geeft daar graag een eigentijdse twist aan. De stijl wordt per project bepaald op basis van de wensen van de opdrachtgever(s). Sleutelwoorden zijn: functionaliteit, eigentijds, open, eigen identiteit en een huis met een ziel.

De architectkosten zijn net als de ontwerpen van VE Architect maatwerk. Daarom nodig ik u graag uit voor een gratis kennismaking op het bureau, bij u thuis of op de projectlocatie.

Bosmahof 30, 3907 JC Veenendaal I 06 12837786 I www.vearchitect.com

Fotografie en beeld: VE Architect