Villa Delphia    Sonniusstraat 1G, 5212 AJ ’s-Hertogenbosch      085 0645747    www.villadelphia.nl

Villa Delphia

Villa Delphia is sinds 2000 gespecialiseerd in het realiseren van villa’s en is koploper bij het ontwikkelen van duurzame, passieve en energieneutrale ontwerpen waarbij veel waarde wordt gehecht aan goede architectuur, duurzame technische uitwerking en gedegen bouwmanagement. Het eerste Nederlandse passiefhuis (Utrecht) dat is gecertificeerd door het Duitse Passivhaus-Institut is door het team van Villa Delphia ontworpen.

De architectuurstijl van elke villa varieert: er kan een uniek ontwerp worden gemaakt, er kan ook gekozen worden uit een van de basisontwerpen, die dan uitgangspunt dienen voor een nieuw villaontwerp. Wie z’n huidige woning een tweede leven wil geven, is het Villa Verbouw-concept heel geschikt.

Architect Paul Sloven: ‘Afhankelijk van de locatie en de beeldkwaliteitseisen die horen bij een kavel, en de ambities en het budget van de opdrachtgever, wordt er een persoonlijke villa onder architectuur gerealiseerd waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de invloed van de zon, het energieverbruik, het comfort en de installatieconcepten. De architect vormt samen met de opdrachtgever een team, desgewenst versterkt met de interieurarchitect en een tuinarchitect.’

Villa Delphia is aannemeronafhankelijk, maar heeft indien gewenst een netwerk van aannemers die kunnen worden aanbevolen. Tijdens de bouwperiode kan Villa Delphia ook dienst doen als bouwmanager die de belangen van de opdrachtgever behartigt, kwaliteitscontroles verricht en erop toeziet dat de bouwkosten binnen budget blijven. Dat geeft de nodige rust en zekerheid. Een nieuw thuis realiseren wordt zo een spannend en leuk avontuur!

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met Villa Delphia.

Sonniusstraat 1G, 5212 AJ ’s-Hertogenbosch – T. 085 0645747 – E: [email protected]
www.villadelphia.nl