W3 Architecten en Ingenieurs    Wagengouw 12, 1151 EG Broek in Waterland     020 4031391    www.w3architecten.nl

W3 Architecten en Ingenieurs

Meer dan architecten alleen

De naam W3 Architecten is in Waterland (Noord-Holland) al jaren een begrip onder particulieren die een streekeigen woning willen realiseren. Het bureau is in 1975 opgericht en inmiddels een gezichtsbepalende factor in het architectuurlandschap in de regio en ver daarbuiten. Mede door de passie die het team van architecten en constructeurs heeft voor het vak is het architectenbureau een volwaardig, allround bureau met een stevige reputatie.

De nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit is terug te vinden in de bureaucultuur waar het maken van ontwerpen de kernactiviteit is. Dat vertaalt zich o.a. in fraaie nieuwbouwprojecten. Daarnaast is er een goede naam op het gebied van restauratieprojecten opgebouwd waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien.

Trefwoorden zijn: creativiteit, realisme, uitvoerbaarheid. Daarnaast wordt er grote zorg besteed aan het bouwen in monumentale stijl. Beproefde kwaliteiten en moderne innovaties worden door het team van W3 Architecten op subtiele wijze samengebracht waardoor traditionele en nieuwe typologieën een bijna vanzelfsprekend, harmonieus geheel vormen. Het getoonde werk is representatief voor de gevarieerde portfolio, alle woningen die zijn afgebeeld zijn in Waterland gerealiseerd.

‘Behoud het goede en verbeter waar nodig is. We verdiepen ons in historische architectuur en vertalen die naar het heden waarbij oude elementen worden geconserveerd en met oog voor detail in een modern, leefbaar project worden omgezet.’

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met de architect.

Wagengouw 12, 1151 EG Broek in Waterland I 020 4031391 I www.w3architecten.nl

Fotografie: W3 Architecten en Ingenieurs