WOLFS ARCHITECTEN    Van Rijckevorsellaan 8, 5066 BS Moergestel      013 5132670    www.wolfsarchitecten.nl

WOLFS ARCHITECTEN

Het team van WOLFS ARCHITECTEN heeft een passie voor architectuur en realiseert al meer dan vijfendertig jaar ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de omgeving. Marinus Wolfs: ‘We creëren het liefst maatwerk met een persoonlijk, eigentijds of tijdloos karakter waarbij functionaliteit en duurzaamheid goed in de gaten worden gehouden. Ons werk is niet in één categorie of specifieke architectuurstijl in te delen. De woningen en villa’s die we realiseren staan op zichzelf en zijn het resultaat van een intensieve samenwerking met opdrachtgevers. Het is immers de bedoeling dat die een optimale woning krijgen waarin vele jaren gelukkig en tevreden gewoond kan worden.’

De energiezuinige woning in Oisterwijk is met speciale aandacht voor duurzaamheid ontworpen. De buitenschil heeft rondom een Rc-waarde van 5,0 m2.K/W (term waarmee warmteweerstand en warmte-isolerend vermogen wordt aangeven), is luchtdicht uitgevoerd en voorzien van tripelbeglazing. De toegepaste materialen zijn onderhoudsvrij. De moderne villa in Oisterwijk is samengesteld uit twee delen. Het voorhuis bevat de entree en woon- en werkkamer, het achterhuis een leef en bijkeuken. Deze structuur is ook op de verdieping doorgezet en organiseert de buitenruimte, met een parkeerfunctie aan de voorzijde en terrassen aan de tuinzijde.

De villa in Engelse landhuisstijl is ontworpen rondom een centrale hal die zich met vides uitstrekt tot de verdiepingen. Alle gevels zijn verrijkt met bijzondere elementen.

Het ontwerp van de luxe villa in Berkel Enschot is gebaseerd op het Brabantse ‘veldschuurtype’: met brede doorgangen, veel openheid en licht en eerlijk, robuust materiaalgebruik.

De twee eerste gesprekken gratis, daarna samen budget- en ontwerpkosten bepalen.

Van Rijckevorsellaan 8, 5066 BS Moergestel I 013 5132670 I www.wolfsarchitecten.nl