Z-Wonen    Voorstraat 31, 3241 EE Middelharnis      0187 684666    www.z-wonen.nl

Z-Wonen

Z-Wonen heeft meer dan dertig jaar ervaring in het ontwerpen, technisch uitwerken en begeleiden van particuliere villabouw, onlangs passeerde de mijlpaal van 1500 gerealiseerde woningontwerpen. Stuk voor stuk unieke ontwerpen waarin de wensen van opdrachtgevers zijn vertaald in concrete voorstellen die passen in hun omgeving.

De architecten onderscheiden zich door een zeer divers handschrift, de hoge productie zegt iets over de gedrevenheid en pure passie die hieraan ten grondslag liggen. Er zijn woningen gerealiseerd in een moderne, romantische en klassieke bouwstijl maar ook ontwerpen geïnspireerd op vroege boerderijbouw en een landhuis dat met een knipoog naar de architectuur van de beroemde Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright is ontworpen. Gemeenschappelijke factoren zijn het hoge architectuurgehalte van de ontwerpen en de goede samenhang die er bestaat tussen functionaliteit, degelijke bouwconstructie en esthetiek.

Vanaf het moment dat u zich gaat oriënteren om een eigen ‘droomhuis’ te laten bouwen, komen er uiteenlopende vragen op u af. Wat kan ik realiseren binnen mijn budget en in welke bouwstijl wil ik bouwen? Bieden bestemmingsplan en voorschriften voldoende mogelijkheden om een bouwplan te maken dat voldoet aan mijn wensen en wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende bouwtechnieken en welke oplossingen zijn er om energiezuinig te kunnen bouwen? De architecten van Z-Wonen hechten aan een goede ‘klik’ met de opdrachtgever en maken op basis van een programma van eisen dat samen met de opdrachtgever wordt opgesteld binnen het beschikbare bouwbudget en de bestemmingsplanvoorschriften een ontwerp dat vervolgens technisch wordt uitgewerkt.

Voorstraat 31, 3241 EE Middelharnis
0187 684666
www.z-wonen.nl