Bajo Bouw & IJzerwerken    Het Fiester 3, 8106 PP Mariënheem (Raalte)      0572 352859    www.bajo-bouw.nl

Bajo Bouw & IJzerwerken

Geen project te groot, geen klus te klein

Het bouwbedrijf is in 2001 opgericht door Barry Jonkman. Net als mede-eigenaar Wout Jansen Holleboom is hij als timmerman werkzaam geweest in de bouw. Het directieteam weet dus alles over de praktijk van het bouwwezen. Inmiddels zijn er ruim zestig vakmensen werkzaam in een platte organisatie waar iedereen iedereen kent.

‘Een eigen huis bouwen doe je maar eens in je leven, dus je wilt het graag goed doen. En je ziet het allemaal al voor je: een ruime zithoek of lichte woonkeuken waar je gezellig met vrienden koffie drinkt. Ons team zet zich in om die woondromen waar te maken. Geen project is ons te groot en geen klus te klein. Door duurzaam te bouwen zorgen we voor meer comfort, besparen we op onderhoud en energiekosten en verhogen we de waarde van je huis.

Wie ervan droomt om een eigen huis te laten bouwen, stelt eerst de vraag wat de kosten zijn die daarbij gepaard gaan. Veel prijzen die je online vindt, zijn basisprijzen. Ben je eenmaal aan de slag, dan valt het kostenplaatje vaak hoger uit. Om teleurstellingen te voorkomen kijken we naar je woonwensen én je budget. Vervolgens maken we een ontwerp en een offerte op maat. Je weet dus exact wat er in de begroting is opgenomen.

Je huis is je ‘thuis ’en alleen jij weet hoe dat eruit moet zien en wat het mag kosten. Wij luisteren, denken mee, ontwerpen, bouwen en begeleiden het hele proces tot en met de oplevering van je droomhuis.’

Heb je bouwplannen? Of wil jij weten wat Bajo Bouw & IJzerwerken voor jou kan betekenen? We komen graag persoonlijk in gesprek. Een mooie manier om kennis te maken met Bajo Bouw. Houdt prijzen scherp. Communiceert met zorg. Beoordeelt vakmanschap op waarde. Is flexibel en snel.

Het Fiester 3, 8106 PP Mariënheem (Raalte) I 0572 352859 I www.bajo-bouw.nl

Fotografie: De Bruin Architecten Zwolle