Eric Bijl Tuinontwerp    Schenkeldijk 70c, 3295 EH ’s-Gravendeel     06 55134035[email protected]www.ericbijl.nl

Eric Bijl Tuinontwerp

Verrassend anders

Eric Bijl is een gerenommeerde tuinontwerper die al vijfendertig jaar ervaring heeft in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Eric: ‘Of het nu gaat om een bescheiden oppervlak of een parkachtige tuin, de ambitie is altijd om een ontwerp te maken dat past bij de opdrachtgever en zijn/haar levensstijl. Want een goed ontworpen en aangelegde tuin is prachtig, je moet wel tijd (en zin) hebben om de boel goed te (laten) onderhouden.’

Eric signaleert dat privacy steeds vaker een belangrijk item is. ‘Door bijvoorbeeld een zitkuil aan de buitenruimte toe te voegen creëer ik een intieme setting in een strakke tuin; speels en natuurlijk met voldoende plek om er een barbecue te plaatsen of een vuurtje te stoken. Maar ik ontwerp ook steeds vaker dakterrassen.

Wat de beplanting betreft zie ik dat planten uit bijvoorbeeld Italië en Spanje het steeds beter doen in Nederland. Dat betekent dat ik meer mogelijkheden heb om in mijn ontwerpen mooie exclusieve planten op te nemen.’

Kom eens langs bij de inspiratietuin in ’s-Gravendeel. Je krijgt er een goede indruk van de oneindige mogelijk-heden die er zijn voor de inrichting en het ontwerp van buitenruimten. Vormen van planten, de bloeiwijze van verschillende bomen en struiken, combinaties met (kunst)gras, overkappingen, vlonders, patio’s, een zwembad, terras of erfafscheiding: er is zo veel mogelijk.

Daarnaast kun je in de showroom in Vianen een uitgebreid assortiment van tegels en stenen bekijken. Het werk van Eric is verassend anders en (bijna) alles is mogelijk. ‘Gaat niet, bestaat niet’, is dan ook zijn motto.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Dit gesprek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Schenkeldijk 70c, 3295 EH ’s-Gravendeel I 06 55134035 I [email protected] I www.ericbijl.nl