Sonogamma – Finest Acoustics    IJzerenmolenstraat 8, B-3001 Leuven, België     www.sonogamma.com/particulieren

Sonogamma – Finest Acoustics

Hoogwaardige akoestische beleving

De akoestiek in een huis is onzichtbaar maar heeft wel invloed op onze woonbeleving. De kwaliteit van akoestisch pleisterwerk wordt bepaald door zijn absorptiewaarde, levensduur en meesterlijk maatwerk.

BASWA Phon is geluidsabsorberend pleistermateriaal van marmerzand waarmee de nagalmtijd van omgevingsgeluid wordt verminderd door het te dempen. Dankzij zijn ambachtelijke verwerking brengt BASWA meer ziel in de ruimte en verhoogt het het algemene woongenot. Het BASWA Phon-stucwerk, gemaakt van natuurlijke materialen, heeft een positieve invloed op je dagelijkse activiteiten zoals leren, werken en ontspannen. Het naadloos openporig BASWA Phon-systeem, dat op basis van ambachtelijke technieken wordt aangebracht, biedt veelzijdige designmogelijkheden waardoor het past in elk interieur. BASWA behoudt z’n waarde en functie zonder dat er veel onderhoud nodig is en gaat generaties lang mee.

BASWA Phon kan ook perfect worden geïntegreerd in een zwembad- of buitenplafond zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schimmelvorming. Het premium akoestisch BASWA Phon-systeem is ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland en is het meest innovatieve akoestische pleistermateriaal op de markt. Niet voor niets is het systeem bekroond met verschillende prestigieuze (internationale) prijzen.

Bovendien kan een woning energiezuinig, geluidloos, tocht- en stofvrij gekoeld en verwarmd worden met het thermisch actieve geluidsabsorberende marmerzand stucwerk BASWA Cool.

Meer weten? Neem (vrijblijvend) contact op voor een kennismakingsgesprek. [email protected]

IJzerenmolenstraat 8, B-3001 Leuven, België I www.sonogamma.com/particulieren

Fotografie: Gardiner & Binet
Fotografie: © Lenzer.be
Fotografie: Fedde de Weert