Ben van Duin Interieurarchitectuur    Kerkstraat 46, 6551 ZZ Weurt      024 3738314    www.benvanduin.nl

Ben van Duin Interieurarchitectuur

Interieurarchitect Ben van Duin heeft een grote liefde voor moderne Italiaanse meubels en was twaalf jaar de eigenaar van meubel- en interieurzaak Wals Wonen in Nijmegen. Hij heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring met het inrichten en verbouwen van huizen, kantoren en restaurants en startte in 2013 zijn eigen bureau: een kraamkamer van ideeën waar hij opdrachtgevers ontvangt en meeneemt in zijn wereld van vormgeving.

Van Duin: ‘Mijn stijl is wars van de waan van de dag en wordt getypeerd door ruimtelijke, overzichtelijke interieurontwerpen. Ik ontwerp een ruimte van binnen naar buiten en kijk dwars door muren heen. Vertrekpunt bij verbouwen en inrichten is om de zoektocht naar helderheid, spanning, contrast en minimalisme tot juiste proporties van leefbaarheid en warmte terug te brengen.

Een goed, creatief idee kun je pas uitvoeren door in de huid van de opdrachtgever te kruipen. Mijn doestelling is dan ook om samen met de opdrachtgever een ontwerp en een gedachtegoed op een hoger niveau te brengen.

Het afgebeelde project betreft een verbouwing van een op maat gemaakte keuken. Het ontwerp is in intensieve samenwerking met opdrachtgever, architect en aannemer gerealiseerd. De kastfronten met uitgefreesde handgrepen zijn in klassiek naturel eiken: dit is een mooi ambachtelijk detail en geeft een goed contrast in materiaalgebruik met de werkbladen in beton en staal. Bij een standaardkeuken is het nagenoeg onmogelijk om dit gerealiseerd te krijgen.’

Ik ontvang u graag in de ruimtelijkheid van mijn eigen interieur voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze werkruimte noem ik ook wel: de kraamkamer van mijn ideeën.

Kerkstraat 46, 6551 ZZ Weurt I 024 3738314 I www.benvanduin.nl