Eline Cointepas Interior Design & Feng Shui    Poortlaan 37, 2242 GP Wassenaar      070 5177773    www.elinecointepas.com

Eline Cointepas Interior Design & Feng Shui

Geef je huis de juiste energie

Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en zijn leefomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. In 2013 begon Eline Cointepas als Feng Shui-professional op de woningmarkt met als doelstelling opdrachtgevers te adviseren over de manieren die er zijn om van een huis een echt thuis te maken. Naast een adviserende rol biedt ze ook ondersteuning bij het uitvoeren van haar adviezen.

Eline: ‘Ik werk niet in een specifieke architectuurstijl maar ben erin gespecialiseerd om aan te voelen wat een huis en de bewoners nodig hebben om met elkaar in balans te komen.

Door een Feng Shui-berekening ontstaat een rapport over de meest optimale inrichting en indeling om een coherent interieur te realiseren dat klopt en fijn aanvoelt.

Zo kwam ik er bij een zitkamer die niet goed aanvoelde achter dat de haard op een verkeerde plek zat. Gebruikmakend van de bestaande kanalen heb ik een nieuwe haard ontworpen die meer centraal in de kamer is gesitueerd. Het resultaat is een uitgebalanceerd geheel.

Bij een verbouwing van een keuken is er een muur gesloopt en een uitbouwtje gemaakt met doorgang van de keuken naar de eetkamer. Ook de woonkamer is aangepast in styling en kleur zodat het geheel de juiste energie heeft. De bewoners van een jaren ‘70-bungalow wilden een Feng Shui-advies dat ze zelf konden uitvoeren. Ook de opdrachtgevers van een monumentaal pand hebben hun woning opgeknapt vanuit Feng Shui-principes en dat met mijn advies en hulp uitgewerkt.’

Meer weten? Bel me gerust voor een afspraak voor een eerste vrijblijvend gesprek.

Poortlaan 37, 2242 GP Wassenaar I 070 5177773 I www.elinecointepas.com

Fotografie: Eline Cointepas