JP Walker, Houten Keukens & Interieurs    Oude Gracht 4, 9341 AB Veenhuizen      0592 481686    www.jpwalker.nl

JP Walker, Houten Keukens & Interieurs

Pure materialen, lange lijnen

Jean-Paul Walker is al ruim tien jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van keukens, interieurs en badkamermeubilair van echt hout. Zijn werk wordt gekenmerkt door de sobere, lange lijnen die hij in zijn ontwerpen toepast, het gebruik van duurzame materialen en de pure ambacht waarmee zijn ontwerpen tot stand komen.

Jean-Paul: ‘Omdat we met hout werken worden we meestal benaderd om daarmee een ontwerp te realiseren. Maar we wijken ook graag af van de standaard en passen ook alternatieve duurzame materialen toe.

Opdrachtgevers vormen een belangrijke inspiratiebron bij het maken van een exclusief ontwerp. Zijn of haar verhaal wordt door ons, het liefst met een twist, verwerkt in een ontwerp dat past binnen de bouwkundige kaders van een object. Op die manier komen we samen met onze opdrachtgever tot een custom made ontwerp van een interieur of een onderdeel daarvan en zorgen we dat alle functies op de juiste wijze ingevuld worden.

Onze stijl wordt veelal gepositioneerd als landelijk. Wij noemen het liever tijdloos en proberen uitdagende ontwerpen van nu te realiseren waarbij we vaak eeuwenoude materialen (her)gebruiken.’

Het getoonde werk is puur, sober en sfeervol en heeft een landelijk karakter. Dat een boekenkast zo eigenwijs kan overkomen is te danken aan het handschrift van de ontwerper: JP Walker.

Echt ambachtswerk uit een ouderwetse houtwerkplaats, waar iedere gewenste stijl gecreëerd word. Naast keukens worden er ook interieuronderdelen gemaakt, zoals badkamermeubels, boekenkasten, inloopkasten en tafels. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

Oude Gracht 4, 9341 AB Veenhuizen I 0592 481686 I www.jpwalker.nl

Fotografie: JP Walker, Ronald Zijlstra