Lagendijk tuin- en landschapsarchitecten    Weegbree 8, 2861 SM Bergambacht      0182 357077    www.lagendijkTLarchitecten.nl

Lagendijk tuin- en landschapsarchitecten

Het team van Lagendijk tuin- en landschapsarchitecten is gespecialiseerd in het vormgeven van buitenruimten: van tuin tot woonwijk, van sportterrein tot recreatiegebied.

René Lagendijk: ‘Een bouwkavel is vaak niet meer dan een braakliggend stuk grond. Door mogelijkheden te visualiseren kan dat in een absolute droomlocatie veranderen. Met een schetsontwerp brengen we een kavel tot leven, de opdrachtgever ziet er zichzelf over het gazon en langs bloeiende fruitbomen lopen, op een ruime oprit staan of genieten van prachtige vergezichten. Kortom, een goed schetsontwerp helpt om een beeld te vormen over de mogelijkheden die een kavel biedt.

Het schetsontwerp wordt vertaald in een tuinontwerp en beplantingsplan. Bijvoorbeeld met een grasveld als ideale speelplek voor kinderen en ruime borders met een fraai op elkaar afgestemd plantenassortiment voor de echte liefhebber zodat er elk seizoen genoten kan worden van de tuin.

Wij hebben inmiddels vele tuinen en dakterrassen ontworpen, van klein tot groot, van strak tot landelijk en renoveren ook bestaande tuinen. Iedere locatie heeft een eigen karakter en elke opdrachtgever zijn eigen wensen. Dat vraagt om maatwerk. Wij maken graag inzichtelijk wat er allemaal mogelijk is op een kavel.’

Kijk op de website voor meer tuinen en inspiratie.

Weegbree 8, 2861 SM Bergambacht I 0182 357077 I www.lagendijkTLarchitecten.nl