Miriam Dallinga Interieurarchitectuur    Klaverstraat 45, 3572 VB Utrecht      06 81852534    www.miriamdallinga.nl

Miriam Dallinga Interieurarchitectuur

Wat opdrachtgevers over het werk van interieurarchitect Miriam Dallinga zeggen? Ze voelen zich thuis bij haar ontwerpen. Het werk van Miriam Dallinga is modern, licht en ruimtelijk. ‘Ik versterk graag de sterke punten in een huis of bedrijfsruimte, waarin de architectuur versmelt met de omgeving. Zo ontstaat een gevoel van rust en lopen de verschillende ruimten vloeiend in elkaar over.’

Miriam Dallinga: ‘In mijn ontwerpen gebruik ik openingen in wanden of kasten. Zo ontstaan verrassende en speelse zichtlijnen. En de combinatie van verschillende materialen brengt evenwicht. Ik deel graag mijn affiniteit met mooie stoffen en antieke cementmozaïek met mijn opdrachtgevers.’ Verder spelen de natuurlijke lichtinval en een uitgebreid verlichtingsplan een belangrijke rol in de ontwerpen van Miriam Dallinga.

Voor Miriam is luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en hierover met elkaar discussiëren belangrijk. ‘Samen komen we tot ideeën en kan er een dynamisch ontwerp ontstaan dat past bij de ruimte én bij de gebruikers ervan.’

Na een kennismakingsgesprek waarin de wensen zijn besproken, ontvangt de opdrachtgever een offerte voor de eerste ontwerpfase. Op basis hiervan maakt Miriam de indeling van de plattegrond(en) en sfeercollages. Vervolgens worden in persoonlijke gesprekken de verschillende ontwerpfases doorlopen en geoffreerd.

Is de indeling bepaald, dan volgt een 3D-tekening van de ruimte. In de derde fase zijn alle besluiten genomen en worden de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet.

Wilt u uw huis of bedrijfsruimte laten (ver) bouwen of wilt u een interieur ingrijpend veranderen? Dan bent u van harte welkom voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Klaverstraat 45, 3572 VB Utrecht I 06 81852534 I [email protected] I www.miriamdallinga.nl