MOLITLI Interieurmakers    Ohmstraat 10-H, 3861 NB Nijkerk      06 46992096    www.molitli-interieurmakers.nl

MOLITLI Interieurmakers

The Meaning Of Life Is To Live It

Een huis is in de visie van het team van Molitli Interieurmakers niet zomaar een gebouw. Het is je thuis en de plek waar je kunt rusten na een drukke dag. Je karakter en levensstijl moeten passen bij je huis en niemand wil een interieur dat over een paar jaar weer achterhaald is. Molitli Interieurmakers is een gevestigde naam in Nijkerk en ver daarbuiten en ijzersterk in het ontwerpen en realiseren van alles wat er bij een interieur komt kijken. Regelmatig wordt het werk gebruikt bij reportages in woonbladen. Wie zijn de mensen achter dit succesvolle interieurbureau?

Mart de Graaf, Ellen Hollander en Gerjanne van Wincoop stonden aan de basis van het bureau dat inmiddels bestaat uit een team van vakmensen. Ze houden zich o.a. bezig met het wegwijs maken van particulieren in interieurland. Er worden ontwerpen gemaakt, interieurs ingericht, meubels (op maat) gemaakt, complete (schitterende) badkamers en keukens op maat gerealiseerd en volledige verbouwingen uitgevoerd. Kortom: bij Molitli kun je terecht voor alles wat er bij het realiseren van je interieur komt kijken tot en met de producten en meubelen die daar bij horen.

Er wordt in een minimalistische stijl gewerkt die wordt bepaalt door een mix aan stoere (vintage) designs en persoonlijke items. Gerjanne: ‘Onze kracht ligt bij de grote klantgerichtheid. We adviseren, hebben een mooie showroom en kunnen het perfecte interieur voor iedere woning verzorgen; van advies en ontwerp, moodboard en inrichtingsplan tot en met de complete afbouw en inrichting. Je kunt je laten adviseren door interieurcoaches en/of een compleet interieurontwerp laten maken met een 3D-tekening. We doen zaken met alle toonaangevende woonleveranciers en nemen opdrachtgevers ook mee naar interieurvakbeurzen of leveranciers.’

Hulp nodig bij je interieur? Niemand wil een interieur dat over een paar jaar weer achterhaald is. Onze service en wat we zoal doen is: verbouwen & restylen, interieurstyling & meubelplan, timmeratelier, advies & ontwerp, staalatelier en stucatelier. Kijk op onze website voor meer informatie.

Ohmstraat 10-H, 3861 NB Nijkerk I 06 46992096 I www.molitli-interieurmakers.nl

Fotografie: MOLITLI Interieurmakers &
Anneke Gambon – Stijlvol Wonen Magazine – © Sanoma