Saint-Gobain Building Glass Benelux    Industrielaan 129 – B-1070 Brussel      [email protected]    saint-gobain-building-glass.com

Saint-Gobain Building Glass Benelux

Saint-Gobain Building Glass biedt hoogwaardige en vernieuwende glasoplossingen voor alle woon- en werkomgevingen waar comfort en veiligheid vereist zijn. Wij vervullen de behoeften van onze klanten op vier belangrijke gebieden; ervaring, betrouwbaarheid, innovatie en passie. Onze missie is om geweldige woonruimtes te creëren en het dagelijkse leven te verbeteren, met behoud van de toekomst van iedereen.

Als belangrijkste onderdeel van een raam of deur is glas dé meest cruciale hefboom voor comfort, veiligheid en esthetiek. Onze glasoplossingen voor vensters en ruiten garanderen daarom de beste prestaties op het gebied van daglicht doorlaten, energie besparen & akoestiek. Op die manier creëren we voor u het beste comfort in uw woning of kantoor.

Met onze doeltreffende en innovatieve glazen gevelsystemen en glasoplossingen voor gevels, spelen we onze rol bij het ontwerpen van enkele van ’s werelds meest iconische architecturale projecten. Door een breed scala aan innovatieve beglazingen voor gevels aan te bieden, doen de meest visionaire architecten beroep op ons.

Geweldige woon- en werkomgevingen beginnen vaak met een prachtig interieurontwerp. Transparant, hygiënisch, duurzaam, kleurrijk en zelfs actief glas kunnen een bron van creativiteit voor u betekenen. Ons glas voor interieur, ontwerp & decoratie zal het u mogelijk maken om de mooiste keukens, badkamers of bureaus te ontwerpen.

Al onze klanten vertrouwen op onze hoog kwalitatieve en hoogwaardige beglazingen. We hanteren hierbij steeds een focus op bescherming, comfort, duurzaamheid en design.

Saint-Gobain Building Glass Benelux
Industrielaan 129 – B-1070 Brussel
[email protected]
saint-gobain-building-glass.com/nl