RESTYLE XL interior projects    Kuipersweg 25AB, 3449 JA Woerden      0348 562702    www.restylexl.nl

RESTYLE XL interior projects

Hergebruik van materialen in origineel design

In 2005 bouwden Ton, Dennis en Ruud van Oudenallen een houten tafel in een klein schuurtje in Oudewater. Die tafel markeerde het begin van een eigen onderneming, waarin oud hout de hoofdrol speelt. Particulieren kunnen er terecht voor een houten keuken, badkamer of meubel of er een compleet houten interieur laten samenstellen.

Ruud: ‘Wij beschouwen het ontwerpen en bouwen met hout als een ambacht en geloven in het hergebruik van materialen. Hout is een eerlijk, hoogwaardig, natuurlijk product en gaat een leven lang mee. De vormen, de kleur, het leven spat ervan af. In combinatie met eigentijdse elementen krijgt een keuken, badkamer, meubelstuk of interieur karakter, sfeer en een eigen “look”.

Kom eens tussen onze oud houten keukens kijken. Geleefd eikenhout in combinatie met moderne elementen vormt een organisch geheel en maakt iedere keuken uniek.

Wie hout in de badkamer wil, moet zeker onze bad-kamermeubels zien. De geschiedenis is van het hout af te lezen. Niet alleen vertelt het een verhaal, het natuurlijke karakter zal de badkamer een uitermate aangename plek maken in huis. De combinatie van onze houten badkamermeubels met natuursteen of beton geven de badkamer een perfect harmonieuze sfeer.

Tafels van uitzonderlijk hout maken we al vanaf het eerste uur. Uit onze passie voor duurzame houtsoorten realiseren we desgewenst ook een compleet op maat gemaakt interieur, waarin al uw woonwensen samenkomen. Ga voor hout in uw interieur en kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.’

Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een kennismaking of breng eerst een bezoek aan onze website www.restylexl.nl.

Kuipersweg 25AB, 3449 JA Woerden I 0348 562702 I www.restylexl.nl

Fotografie: RESTYLE XL interior projects