Rodenburg Tuinen    Geestdorp 30, 3444 BE Woerden      0348 412466    www.rodenburgtuinen.nl

Rodenburg Tuinen

Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in binnen- en buitenland beheerst het team van Rodenburg Tuinen alle disciplines in het vakgebied. Uitgangspunt is altijd om een buitenruimte te realiseren die past bij de omgeving en de smaak en mogelijkheden van opdrachtgevers.

Léon Jacobs: ‘Modern of natuurlijk, welke stijl en grootte een droomtuin ook is, wij adviseren opdrachtgevers om stijlvaste keuzes te maken zodat het eindbeeld “klopt”.

Onze medewerkers hebben een hart voor groen, ons vak is onze passie. We zijn dagelijks bezig met het mooier maken van de buitenruimte en merken dat mensen blij worden van ons werk. En daar doen wij het voor.

We zijn nieuwsgierig en luisteren goed naar de wensen en eisen van opdrachtgevers en nemen graag de uitdaging aan om tuindromen te verwezenlijken. Daarnaast bieden we zekerheid zodat er geen verrassingen ontstaan omtrent het gestelde budget en planning. Bij ons is afspraak nog steeds afspraak.

Omdat wij alle disciplines in huis hebben, kunnen we vanaf de eerste gesprekken tot aan de oplevering het gehele project begeleiden. Wij streven naar perfectie. Het einddoel is om binnen het gestelde budget een droomtuin te realiseren. Door creatief mee te denken, te vernieuwen en steeds het hoogst haalbare neer te zetten hopen we verwachtingen te overtreffen.

Meer weten: u bent van harte welkom op ons kantoor in Woerden.’

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij nemen graag de tijd voor u. U bent van harte welkom op ons kantoor in Woerden: de koffie staat klaar! Maandag t/m vrijdag van 07:30 uur tot 16:30 uur (zaterdag op afspraak).

Geestdorp 30, 3444 BE Woerden I 0348 412466 I www.rodenburgtuinen.nl